Bombă în cinematografie! Celebra cântăreață Maria Tănase va fi jucată de Lavinia Șandru?

Publicat: 15/06/2021 | 18:24

Românii au nu numai o țară minunată, dar și mulți artiști de valoare care ar fi meritat să aibă filme biografice despre viața lor, celebre în toată lumea. Iată că, în sfârșit, se face dreptate și că cea care era numită „pasărea măiastră a muzicii populare”, Maria Tănase, va fi zugrăvită într-un film artistic românesc.

Surse din cinematografie ne-au dezvăluit că, după multe castinguri, producătorii s-au oprit la o actriță care este și vedetă, dar și fost politician, o femeie care îi seamănă mult celebrei Maria Tănase, și anume Lavinia Șandru.

Maria Tănase a fost arestată pentru spionaj în Al Doilea Război Mondial

Lavinia Șandru (46 de ani) seamănă bine cu artista pe care o va întruchipa pe sticlă, Maria Tănase, cea care i-a frânt inima gorjeanului Constantin Brâncuși. Și nu numai fizic, fiind foarte frumoase, cât și în viața particulară, căci amândouă au fost artiste, amândouă au avut iubiți celebri și atât Maria Tănase, cât și Lavinia Șandru s-au implicat și în politica României.

(CITEȘTE ȘI: CUTREMUR ÎN FAMILIA UNEIA DINTRE CELE MAI CUNOSCUTE POLITICIENE DE LA NOI)

Pelicula s-ar filma de cinci luni în București și probabil că va fi gata în toamna lui 2021, urmând să fie pusă pe piață în vara lui 2022, iar ulterior va fi trimisă la Festivalurile de la Cannes și de la Berlin. Întâmplările din film se petrec în anii 1940-1941, când Maria Tănase a fost arestată pentru spionaj în Al Doilea Război Mondial.

Cine e Lavinia Șandru?

Lavinia Șandru  este o politiciană, actriță și jurnalistă româncă. S-a remarcat făcând o emisiune la Realitatea TV, prin 2000-2001, pe vremea când postul îi aparținea lui Silviu Prigoană. Atunci a prezentat și Festivalul Callatis. A fost aleasă deputat pe listele PNL – PD în legislatura 2004 – 2008 în județul Mureș. Din februarie 2005, a fost deputat independent și a devenit membră a Partidului Inițiativa Națională. A fost căsătorită cu un controversat personaj politic, Darius Vâlcov, cu care are un copil.

(VEZI ȘI: IMPRESARUL MARIEI TĂNASE, ÎNDRĂGOSTIT ȘI ASTĂZI DE ARTISTĂ)

Ca actriță, a realizat roluri principale în teatru (Timeaholics, Vlaicu Vodă), film („Ana. Ana Simion”, în regia lui Mihai Mălaimare) și a pus voce unor personaje din filme de animație. Pentru rolul principal din filmul „Ana. Ana Simion” a primit premiul pentru debut la Festivalul internațional de film de la Varna.