BREAKING NEWS. Celebra actriță de telenovele renunță definitiv la România!

Publicat: 06/01/2020 | 23:01

Actrița Carmen Tănase – cunoscută mai ales pentru rolul Flăcăricii, soția lui State din telenovelele de la Acasă TV – ar fi decis să plece definitiv din România! Ea a spus unor prieteni că va emigra, inițial, în Olanda la băiatul ei, Tudor, singurul său copil, care este regizor acolo. Dar cum Tudor a primit recent alte oferte, deci va avea de regizat chiar în America și va trebui să se mute pentru asta acolo, Carmen s-a reorientat și și-a dat seama că trebuie să împacheteze toate bagajele definitiv și să se obișnuiască cu gândul că va pleca de tot din țară, dar tocmai peste Ocean. De ce ar face marea actriță, iubită de toți românii, acest pas, oarecum nefiresc?

Ei bine, surse din anturajul lui Carmen au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că motivele ar fi mai multe: „Carmen vrea să fie aproape de băiatul ei, Tudor, singura ei iubire, și singurul lucru pentru care ea muncește și trăiește. Plecarea lui atât de departe a întristat-o, deși s-a bucurat enorm că el reușește în viață singur, departe de ea”.

State și Flăcărica vor rămâne pentru totdeauna în inimile românilor

Visează deja la Hollywood

Un alt motiv pentru care artista ar fi hotărâtă să plece din România este că, în ciuda problemelor ei minore de sănătate, ea totuși mai putea juca în diferite telenovele, piese de teatru sau filme. Cu toate acestea, în ultima vreme cele puțin, ofertele pentru ea – deși o imensă actriță – au fost cam slăbuțe și Carmen s-ar cam fi supărat, potrivit surselor citate. (NU RATA: CARMEN TĂNASE A AJUNS PE MÂNA MEDICILOR: ”MĂ DUREA SPATELE, NU MAI PUTEAM MERGE, ÎMI AMORȚEA UN PICIOR…”)

„Deși se zvonea că a fost selectată ea pentru rolul țigăncii (sora numărul 3) din «Sacrificiul», altă actriță a fost aleasă să joace în serialul momentului de la Antena 1. Acesta ar fi, deși ea nu recunoaște, un al doilea motiv pentru care s-a săturat de România și de unii dintre regizorii și producătorii români de filme și seriale de aici.

 Iar al treilea motiv este că, dacă băiatul ei va ajunge un mare regizor în SUA, poate că ea va juca pentru Hollywood în filme produse de fiul ei. Să recunoaștem, un vis minunat pe care îl are orice actriță, mamă de copil care este și el în industria filmului!”, au mai spus sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Astfel, „Flăcărica” s-ar gândi să plece din țară, dar nu chiar din 2020. „Va emigra, dar în câțiva ani, nu cred că în 2020. Până atunci ea vrea să facă câteva drumuri la băiatul ei, ca și să se obișnuiască cu respectivele locuri unde acesta este stabilit”, a declarat un apropiat al actriței.

Carmen Tănase și Tudor Parhon, băiatul ei

Carmen Tănase are un fiu din mariajul cu Victor Parhon

Actrița Carmen Tănase a fost căsătorită cu regretatul criticul de film Victor Parhon, care era cu 17 ani mai mare decât ea. Din păcate, în 2000, după o suferință cruntă, inima lui Victor a încetat să mai bată, iar soția lui nu și-a refăcut viața. Cei doi au împreună un băiat: Tudor. Fiul celebrei artiste are 30 de ani, este regizor și s-a stabilit de ceva vreme în Olanda. (Citește și: Actrița Carmen Tănase desființează toate ”pițipoancele”: ”Au cioc de raţă, bot de raţă şi arată toate la fel)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)