Celebra actriță de la Asia Express se distrează la cutremure: ”Ce mișto!”

Publicat: 01/03/2020 | 09:29

Celebra actriță, participant și la reality-show-ul Asia Express, a povestit cum s-a distrat teribil în timpul cutremurului devastator din 1977. Mama ei a fost aceea care a reușit să-i facă pe copii să creadă că e o joacă de-a zgâlțâitul.

Lia Bugnar avea 8 ani atunci, iar când a început cutremurul, mama artistei a glumit cu ea și cu frățiorul ei, astfel, cei doi au crezut că e o joacă. Așa i-a rămas Liei cutremurul în memorie, o amintire plăcută.

”La cutremurul din 1977 eu aveam opt ani, maică-mea avea cam douăzeci și șapte de ani. Și maică-mea, ca să nu ne speriem, eu și fratele meu, a râs încontinuu și ne băgam pe sub birouri – ce mișto, e cutremur, hai să ne jucăm! Și mie mi-a rămas cutremurul ca o amintire mișto. Și nu mi-e frică.

M-au prins cutremure și pe la etajul opt, n-am nicio problemă. Cutremurul din `77 a fost hazliu pentru mine. Iar atunci a căzut jumătate de București. Taică-miu lucra atunci la un magazin în zona Rosetti. Blocul de lângă era ăla unde stătea Toma Caragiu, și blocul lui Caragiu a căzut chiar peste magazinul lui taică-miu”, a povestit Lia Bugnar, pentru Ziarul Metropolis.