Cele mai potrivite urări și mesaje de „La mulți ani!” pentru anul nou 2021 + imagini

Publicat: 31/12/2020 | 15:20

Cei mai mulți români marchează trecerea dintre ani cu mesaje și urări de „La mulți ani!” pentru cei apropiați. Am pregătit unele dintre cele mai frumoase și haioase felicitări de Anul Nou, cu imagini.

Ne pregătim să lăsăm anul 2020 în urmă și să întâmpinăm cu voie bună și speranță anul 2021. Pentru că mulți nu o să fie împreună în acest an, am pregătit unele dintre cele mai potrivite urări, care pot să fie transmise persoanelor dragi.

Mesaje și urări de La mulți ani de Anul Nou 2021. Felicitări cu imagini

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2020, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un an nou fericit!”

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani !

Ultimele zile ale anului 2020 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2021 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

Urări scurte de Anul Nou

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!”

„Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu apropiaţii. La mulţi ani şi un An Nou fericit!”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie! La mulți ani!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări. La mulți ani”

Urări de Anul Nou haioase

„Cățeluș cu părul creț, să ai jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madonna că vecină. O lopată pentru bani, la anul și La Mulți Ani!”

„Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!”

„Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

„Previziuni meteo de revelion 2021: am prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări! Te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima! La mulți ani şi un An Nou fericit!”

Urări de Anul Nou 2021 în versuri

„LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casă să vă fie / Masa, masă să rămâie / Iar în jurul ei să vie / Oameni buni, de omenie / Să v-aducă veselie / Gânduri bune, cumpătate şi urări de sănătate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!”

„Anul nou bate la uşă / Răul facă-se cenuşă / Bucurii şi sănătate / Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi / Să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

„Fie-vă verde dolarul,

Şi de whisky plin paharul,

Şi încă unul cu vin,

Pentr-un 2020 plin!”

Mesaje de Anul Nou pentru șefi

„Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie!”

„Vă doresc de 2019 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”

„Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!”

Mesaje de anul nou pentru persoana iubită

„Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare …La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2021”

„În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!”

„Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

„În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?”