Cele mai importante lecții pe care le-a învățat Mick Schumacher de la tatăl lui. Declarații emoționante despre legendarul pilot de Formula 1

Publicat: 28/06/2020 | 13:32

Mick Schumacher a vorbit printre puținele dăți despre celebrul său tată și despre relația celor doi. Într-o scrisoare deschisă, tânărul a dezvăluit cele mai importante lecții învățate de la tatăl lui.

Fiul lui de 21 de ani al lui Michael Schumacher a făcut declarații emoționante despre legendarul său tată.

„El este intotdeauna tatal meu in primul rand. Una dintre principalele lectii pe care mi le-a oferit treste sa ramai constant, sa nu fii niciodata prea euforic sau prea deprimat.

Mi-am dat seama destul de devreme ca vreau sa fiu sofer de Formula 1, un campion. Am urcat in kart-uri de cand aveam trei ani, am participat la cursele nationale de la opt. Cand aveam 11-12 ani, stiam ca vreau sa fac asta la nivel profesionist.

(CITEȘTE ȘI:La ce proiect de televiziune a renunțat Emily Burghelea pentru a fi asistentă la Acces Direct. Tânăra a fost la un pas de a pleca din țară)

Am folosit diferite nume pentru a ramane sub acoperire, pentru a reusi sa-mi imbunatatesc performantele fara notorietatea de a fi fiul lui Michael Schumacher.

Dar, sincer, nu simt nicio presiune sa duc numele familiei sau sa fac exact ceea ce a facut tatal meu. Cea mai mare parte a stresului provine din ceea ce fac eu, gandindu-ma la ce am facut gresit si la cum pot imbunatati.

Oamenii au vazut revistele si partile frumoase ale tatalui meu, pe care le inteleg in totalitate. Inteleg. Adica, a concurat la cinci campionate Formula 1 pana in anul in care m-am nascut si este incredibil, nu? Dar nu m-am uitat niciodata la tatal meu ca fiind cel mai mare sofer din lume”, a dezvaluit Mick Schumacher, potrivit Daily Star.

(CITEȘTE ȘI: Spitalul Floreasca, judecat grav după moartea unui regizor român: „Conducători criminali. Fabrică de făcut bani din suferința oamenilor.”)

Mick a urmat dorintele familiei sale si nu a vorbit despre starea de sanatate a tatalui sau. Michael Schumacher a fost transportat anul trecut la un spital din Paris pentru a fi supus unui tratament revolutionar, dupa ce in 2014 a suferit un accident grav la ski.

Mick Schumacher a inceput in Formula 4 si a evoluat pana la Formula 2, unde concureaza in prezent.