Cele mai importante 5 reguli ale protocolului regal pe care le-a încălcat Meghan Markle. Regina Elisabeta a fost foc și pară!

Publicat: 15/12/2020 | 18:38

De când a intrat în familia regală, Meghan Markle a stârnit numeroase controverse, mai ales prin prisma faptului că nu a respectat unele reguli extrem de importante ce țin de protocolul regal.

Meghan Markle a încălcat de foarte multe ori regulile protocolului regal, iar acest lucru a stârnit vâlvă în familia regală. Iată care sunt cele mai importante 5 reguli pe care fosta ducesă de Sussex nu le-a respectat:

Nu a purtat dresuri

De-a lungul timpului, Meghan Markle a fost văzută de foarte multe ori fără dresuri, purtând pantoful pe piciorul gol. Acest lucru este complet interzis în familia regală.

A stat picior peste picior

Tot de foarte multe ori, Meghan Markle, prezentă fiind la diverse evenimente, a fost văzută stând picior peste picior, iar aceasta este o altă regulă pe care soția Prințului Harry a încălcat-o. Poziția picior peste picior este evitată de cei care fac parte din familia regală, întrucât este considerată lipsită de respect.

S-a afișat cu unghii negre

Potrivit protocolului regal, femeile din familia regală au voie să își coloreze unghiile doar cu lac transparent sau cu lac nude, apropiat culorii pielii. Cu toate acestea, la British Fashion Awards, Meghan Markle s-a afișat cu unghiile făcute cu lac negru.

A purtat ținute nepotrivite

Deși de cele mai multe ori s-a afișat în ținute elegante, au existat momente în care Meghan Markle a purtat rochii mult prea decupate în partea de sus și chiar transparente în partea de jos. În cadrul turneului din Noua Zeelandă, soția Prințului Harry a purtat o fustă atât de transparentă, încât lenjeria intimă s-a văzut în toată splendoarea.

A avut gesturi specifice oamenilor de rând

Potrivit protocolului regal, Meghan Markle trebuie să aștepte să-i fie deschisă și închisă portiera mașinii. Cu toate acestea, atunci când a ajuns la Royal Academy of Art din Londra, Meghan și-a închis singură portiera, după ce a coborât din mașină.