Cele mai frumoase mesaje de Paște cu care sigur nu dai greș

Publicat: 01/05/2021 | 19:20

Câteva ore ne mai despart de slujba din Noaptea de Înviere și Prima Zi de Paște, iar dacă sunteți în pană de inspirație sau nu ați avut timp să căutați mesajul potrivit pentru persoanele speciale din viața dumneavoastră, CANCAN.RO vă oferă câteva soluții superbe! Fie că ești în căutarea urărilor pentru persoana iubită, pentru părinți, rude și apropiați, în rândurile de mai jos vei găsi multe gânduri senine cu ajutorul cărora le vei bucura sufletul și mintea.

Mesaje de Paște pentru oamenii dragi din viața dumneavoastră

Din miile de mesaje existente, noi v-am selectat 21 pe care le puteți trimite în perioada Sărbătorilor Pascale.

1. Hristos a Înviat! Lumina Sfântă să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

2. Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului să reverse asupra voastră: sănătate, iubire, belșug și bucurii, iar focul haric aprins la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să vă însoțească pașii pe drumul vieții.

3. Sfântă sărbătoare a Învierii Domnului Iisus Hristos să vă aducă cele patru taine divine: lumină, înţelepciune, dragoste și speranţă. Un Paşte Fericit alături de cei dragi!

4. Dincolo de petreceri, de cadouri și zile libere se află adevărata semnificație a Paștelui. Îți doresc liniște, dragoste, bucurie cu ocazia acestei sărbători atât de specială, dar și tot restul anului!

5. Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin, şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Un Paște Binecuvântat își doresc!

6. De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

7. Hristos a Înviat! Lumina Sfântă să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Său Fiu, ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică. Hristos a Înviat! © pixabay.com/ro
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Său Fiu, ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică. Hristos a Înviat! © pixabay.com/ro

(Nu rata: Lumina Sfântă s-a aprins la Biserica Sfântului Mormânt şi a fost împărţită credincioşilor ortodocși. Focul haric urmează să ajungă și în România | VIDEO)

8. Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea Lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a Înviat!

9. În noaptea de Înviere clopotele bat, iar eu îți spun cu drag: “Hristos a Înviat și un Paște de Poveste”

10. Lumina Sfintei Învieri să ajungă la sufletul tău și să te bucuri de acest moment important, iar emoțiile minunate pe care le trăiești acum, să le păstrezi clipă de clipă în mintea și inima ta!

11. Iubește, iartă, cum EL te-a învățat, / Crede și uită tot ce-ai îndurat / EL ți-e lumina, căci EL te-a creat / Să nu uităm, numai EL ne-a salvat, / HRISTOS A ÎNVIAT!

12. Mi-am facut “wishlist-ul” de Paşte. Te vreau pe tine în gradină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul, aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul ăsta!

13.  Cu pască şi cozonac/ Ou roşu, miel şi stufat/ Să aibă şi cel sărac/ Să se simtă-ndestulat / Nu doar el, parlamentarul/ Care ne cheltuieşte banul/ Cu salarii şi diurne/ Cu “n” conturi unde-i pune.

14. Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și îți urează neîncetat… Să ai Paște Minunat… Și Hristos a Înviat!

Un iepuraș cu botic alb… A venit la voi în prag… Să vă aducă un ou roșu… Care să vă umple coșul… Ciocniți?… Hristos a Înviat! ©pexels.com
Un iepuraș cu botic alb… A venit la voi în prag… Să vă aducă un ou roșu… Care să vă umple coșul… Ciocniți?… Hristos a Înviat! ©pexels.com

(Descoperă și: Cum așteaptă românii Paștele la malul mării)

15. Pentru a înţelege sacrificiul suprem, trebuie doar să fim mai buni, mai iertători, mai îngăduitori, mai înţelepţi, mereu cu lumina în suflet, gânduri şi simţiri. Hristos a Înviat!

16. Sfânta Lumină de Paşte să vă lumineze calea cea bună spre fericire şi bucurie. Paște Fericit!

17. Ou înroșit, miel rumenit, cozonac mărit, Paști fericit! Această sărbătoare să vă aducă multă nădejde și pace în viață.

18. Mi-am dorit enorm să petrecem Paştele împreună. Deşi, ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul, iar speranţa Învierii va face să fim aproape unul de celălalt în curând!

19. Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni,mai curaţi,mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu!Un Paste fericit alături de cei dragi!

20. O dată pe an e Paştele. O zi specială, plină de arome ale bucatelor alese şi parfumul florilor de sezon. Hristos a Înviat!

21. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători fericite!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a Înviat! © pexels.com
Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a Înviat! © pexels.com

Sursa foto: Cancan.ro, pexels.com & pixabay.com/ro