Cele mai frumoase mesaje cu care să îi bucuri pe cei dragi de Paști

Publicat: 18/04/2020 | 16:14

Vrei să urezi un Paşte fericit prietenilor şi rudelor într-un mod cât mai frumos şi mai original? CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, ți-a pregătit numeroase mesaje, sms-uri, felicitări şi urări virtuale deosebite din care să alegi.

Sărbătoarea Învierii Domnului este un prilej perfect pentru a transmite mesaje de Paşte celor dragi. Fie că vorbim de mamă, tată, bunici, soră, frate, soţ, soţie, iubit sau iubită, unchi sau mătuşă, coleg, şef sau profesor, am pregătit o listă de urări deosebite din care aveţi de ales.

Mesaje de Paşte 2020 pentru familie şi prieteni

„Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! Hristos a înviat!” (VEZI AICI: Chef Scărlătescu te ajută să pregătești masa de Paști pe ultima sută de metri)

„Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!”

„Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, sănătate, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!”

„Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!”

„Un iepuraş cu boticul alb a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”

”Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!”

Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!”

Mesaje de Paşte, o colecție din care sigur alegi ceva potrivit

”Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE”

”De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?”

”Poţi să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!”

”Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.”

”Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina Învierii împreună.”

Mesaje de Paşte: Felicitare de Învierea Domnului

SMS-uri de Paşte pentru cei dragi

„Știu că nu ai fost cuminte, iepurașul nu mă minte, cadouri nu vei primi, dar eu tot te voi iubi!”

„La mine a venit de ceva timp iepurașul. Mulțumesc că exiști în viața mea!”

„Vezi că ai de plătit întreținerea, de făcut piața și de luat copilul de la bunici. Glumesc, m-am ocupat eu de toate. Paște fericit!”

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.”

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

„Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAŞTE FERICIT!”

„Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.”

Felicitare de Paşte cu „Hristos a Înviat”

Urări deosebite de Paşte

„Poate că nu ştii încotro te duce drumul vieţii. Continuă însă să mergi. Dumnezeu merge împreună cu tine. Domnul a venit pe pământ pentru a dărui viaţă, astfel încât fiecare dintre noi să continue să trăiască. Paşte fericit!”

„Iisus a spus: Iată, stau la uşă şi bat; de va auzi cineva glasul Meu şi va deschide uşa, voi intra la el şi voi cina cu el şi el cu Mine. Celui ce biruieşte îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu, precum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui.”

„Că de vei mărturisi cu gura ta că Iisus este Domnul şi vei crede în inima ta că Dumnezeu L-a înviat pe El din morţi, te vei mântui.”

„Florile înflorite, întinzându-se să atingă soarele dimineţii, aduc promisiuni de speranţă şi bucurie pentru fiecare. Paşte fericit!”

„Cea mai fericită zi soseşte atunci când te trezeşti într-o dimineaţă şi descoperi că adevărul pe care îl iubeşti ne colorează lumea. Ce minunat este să fii iubit de Iisus. Paşte fericit!”

„Fie ca Paştele tău să fie binecuvântat cu sănătate, longevitate, dragoste şi multă fericire!” (NU RATA: Cum si ce se gatea in mahalalele din Bucuresti acum 100 de ani! Ce pregateau romanii de Paste)

„Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!”

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!”

„Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”