Cele mai frumoase mesaje cu care să îi bucuri pe cei dragi de Paști

Publicat: 18/04/2020 | 19:05

Sărbătorile Pascale marchează evenimentul fundamental al creștinismului, Învierea lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, în cea de-a treia zi după răstignirea Sa din Vinerea Mare. Învierea Domnului aduce bucurie și liniște sufletească, iar oamenii vopsesc ouă roșii, fac pască și cozonac, iau ”lumină” și își transmit gândurile bune către toți cei dragi. Anul acesta, pandemia de coronavirus a impus măsuri de distanțare socială, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă ajută să vă… redescoperiți inspirația, prezentându-vă cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite cu ocazia acestei sărbători. (CITEȘTE ȘI: CÂND PICĂ PAȘTELE ÎN 2021! CREȘTINII ORTODOCȘI NU VOR SĂRBĂTORI ÎNVIEREA DOMNULUI ÎN ACEEAȘI ZI CU CEI CATOLICI)

Mesajele trimise în perioada Sărbătorilor Pascale au intrat, de multă vreme, într-o firească normalitate, existând variante nenumărate prin care oamenii le pot transmite rudelor sau prietenilor urări de bine, de sănătate, de liniște sufletească și de împliniri. Există mesaje cu puternică încărcătură spirituală, mesaje destinate unei anumite categorii profesionale, b chiar și mesaje hazlii pe care le folosesc nonconformiștii. În ultimă instanță, indiferent de categorie, toate mesajele transmit dorința de bine a expeditorului și gândul său bun pentru destinatar. (VEZI ȘI AICI: PROGRAM PRO TV DE PAȘTE. CE VEDEM LA TV PE 18 ȘI 19 APRILIE)

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet

”Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paște Fericit!”

”E atâta lumină în jur pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău și te vei simți cu adevărat împlinit. Hristos a Înviat!”

”Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să-ți aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranță. Clipe de neuitat alături de cei dragi și numai realizări! Paște fericit!”

”Redescoperă sentimentele sincere ce ți se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste și sprijin și fii la fel de iubitor și plin de căldură! Paște fericit!”

”Pentru mine, miracolul sărbătorii rămâne iubirea dintre oameni și puterea de a face lumea mai frumoasă prin dragoste”

”Îmi doresc ca primăvara asta să te am aproape și să îmi luminezi viața. Pentru mine, miracolul sărbătorii rămâne iubirea dintre oameni și puterea de a face lumea mai frumoasă prin dragoste. Paște fericit!”

”Fie ca Paștele să-ți întărească încrederea și speranța! Hristos a Înviat!”

”Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre, bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

”Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!”

”Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniștea și pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei, cu bunătate și căldură în suflete! Hristos a Înviat!” (NU RATA: TRADIȚII ȘI SUPERSTIȚII DE PAȘTE. CE NU E BINE SĂ FACI DELOC ÎN VINEREA MARE)

Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni

”Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă și mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele și în inimile noastre… PAȘTE FERICIT!”

”Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă și în gând, împăcare și regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a Înviat!”

”Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună.”

”Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viața , astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ și de veșnicia din ceruri. Un Paște fericit!”

”Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea si pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa și să vă aducă renaşterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

”Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

”Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire ! HRISTOS A ÎNVIAT!” (CITEȘTE ȘI: AU FOST ANUNȚATE REGULILE! CE INTERDICȚII VOR AVEA ROMÂNII DE PAȘTE)

”Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre”

Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos!

”Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!”

”Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE”

”De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?”

”Poţi să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!”

”16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

”De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.”

”Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.”

”Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.”

”Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Înviat!” (VEZI ȘI AICI: DE PAȘTE, TVR 2 A PREGĂTIT PROGRAME PLINE DE EMOŢIE!)

”De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă”

Încredere, lumină, iubire, speranţă

”E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Hristos a înviat!”

”Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

”Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!”

”Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de căldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!”

”Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paște fericit!” (NU RATA: RAED ARAFAT A FĂCUT ANUNȚUL! AFLĂ DACĂ ÎN ZIUA DE PAȘTE POȚI MERGE LA PĂRINȚI SAU BUNICI CU DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE. “RECOMANDĂRILE SUNT CLARE!”)