Cele mai bune cote la pariuri pentru SuperShow-ul momentului!

Publicat: 27/04/2021 | 13:11

Fascinează milioane de români. Ne poartă într-o super aventură la capătul lumii și ne face să ne simțim puternici și motivați. E show-ul care în această perioadă te face să simți din confortul canapelei de telespectator adrenalina exploratorilor care au cucerit Lumea! Un show care se poate transforma și într-un pariu câștigător pe superbilete plasate la Superbet. Fă-ți cont online!

Zanni (3.00), Culiță Sterp (4.00 cota), Marius Crăciun (6.00) și Andrei Dascălu (7.00) sunt principalii favoriți să câștige cel mai tare show tv al momentului. Milioane de români trăiesc lupta cu natura și propriile limite ale celor două echipe. Iar competiția e tot mai imprevizibilă și mai spectaculoasă. Vezi cotele mărite!

TRĂIEȘTE ALĂTURI DE EROII SHOW-ULUI

S-a ajuns în săptămâna 17 de competiție și intensitatea crește. Dar și cotele se mențin ridicate, iar Superbet plusează pentru ca liderul național din domeniul betting & gaming să îți ofere cele mai profitabile opțiuni. Adevăratul pont este să joci responsabil și să iei în calcul și neprevăzutul. Supraviețuiește nu cel mai puternic. Supraviețuiește cel care rămâne sănătos, care știe să socializeze și care rămâne motivat.

Premiul e unul impresionant, un premiu de 6 cifre oferit de postul TV care produce acest format de mare succes pe toate continentele pe care a fost adaptat. Iar 2021 e un an perfect pentru acest show în Europa, încă sub asediul COVID-19. Cine nu-și dorește să aibă parte de aventuri la tropice?

LUPTĂTORII SUNT ÎN FORMĂ!

Revenind la competiție, lupta e deschisă multor posibilități, mai ales după ce echipa celebrităților a rămas fără Jador. Cătălin Moroșanu a părăsit și el accidentat la menisc competiția, Alexandra Stan s-a întors și ea din Republica Dominicană… e posibil oare să avem un câștigător din echipa luptătorilor, echipa albastră?

Mai ales că vorbim despre o echipă cu super moral, după victoria în fața celebrilor, o victorie care le-a adus luptătorilor o excursie premiu în Santo Domingo, shopping și emoția revederii locurilor copilăriei pentru Starlin, între timp eliminat și el.

VICTORIE BOMBĂ?!

Într-o așa competiție, ne putem trezi că Raluca Dumitru (cotată cu ultima șansă, 50.00 cota) ar putea fi cea care dă superlovitura!

Vezi fiecare ediție și asigură-te c-ai plasat și SuperBiletul tău. O poți face direct din Super aplicație. Instalează gratuit pentru Android sau iOS aplicația preferată a celor peste 2.000.000 de români care o utilizează pentru a-și transforma în câștig pasiunea pentru sport.

 

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper