Cele două surori din Vaslui, concurente la Puterea Dragostei, au făcut dezvăluiri picante: ”Am făcut videochat, dar…”

Publicat: 01/08/2020 | 09:38

Cele două surori din Vaslui, concurente la Puterea Dragostei, au făcut dezvăluiri picante. În cadrul unui vlog, Alexandra și Adriana au mărturisit faptul că au făcut videochat, dar și alte lucruri ”îndrăznețe”.

Cele două concurente au făcut un vlog în care le-au răspuns fanilor la cele mai îndrăznețe întrebări. Una dintre curiozitățile admiratorilor a fost să afle dacă Alexandra și Adriana au făcut videochat.

Iar răspunsul tinerelor n-a întârziat să apară. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN ÎȘI ȚINE NOUL IUBIT DEPARTE DE FAMILIE. TATĂL ARTISTEI NU L-A ÎNTÂLNIT PE TIBERIU ARGINT: ”NU AM AVUT OCAZIA SA-L CUNOSC”)

„Am făcut două zile, trei zile? Două zile am încercat, dar nu mi-a plăcut și am zis să renunțăm pentru că nu e de noi. Nu ne-a plăcut și am renunțat. Și aici am răspuns la întrearea multora dintre voi. Mulți m-au întrebat dacă am făcut videochat sau dacă fac. Deci am făcut, am încercat, nu era de mine și am renunțat”, au spus cele două fete.

La întrebarea „Am/N-am trimis vreodatã poze nud”, cele douã surori au răspuns vehement că da. De asemenea, Alexandra și Adriana au recunoscut că s-au uitat la filme pentru adulți alături de partenerii de viață.

Alexandra a recunoscut că a privit mai mult pentru fostul ei soț. De asemenea, cele două tinere au recunoscut că au făcut dragoste în piscină, dar și că au trimis poze nud.

Ce fac Bianca și Livian, câștigătorii sezonului doi

Bianca și Livian sunt câștigătorii sezonului doi „Puterea Dragostei”, iar acest lucru pare că a schimbat puțin perspectiva lui Nelson Mondialul, care nu era de acord cu relația lor. Și asta pentru că după aflarea rezultatelor, tatăl lui Livian a postat pe rețelele de socializare un mesaj de susținere pentru Bianca și pare să o accepte acum.

La un moment dat, în cadrul emisiunii, tânărul a fost întrebat ce ar alege între Bianca și familia lui, iar răspunsul a fost pe placul fanilor. (VEZI ȘI: CEL MAI BOGAT PUȘTI AL ROMÂNIEI A PUS OCHII PE FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY!)

„E o întrebare bună, dar pe care o să o evit banditește. Dacă ar fi să alegi între Bianca și familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, aș face în așa fel ca Bianca să fie familia mea”, a spus Livian.