Cele 7 rute ocolitoare ale orașului Țăndărei, aflat în carantină. Sfatul polițiștilor

Publicat: 04/04/2020 | 18:30

Orașul Țăndărei, județul Ialomița, a intrat în carantină, în urma Ordonanței Militare 7, de sâmbătă, 4 aprilie. Poliția Română vine în ajutorul șoferilor cu șapte rute ocolitoare. Transportul de marfă este, însă, permis prin oraș. (CITEȘTE ȘI: SCRISOAREA VIRUSULUI UCIGAȘ: ”BUNĂ, SUNT COVID-19! MULȚI MĂ VEȚI CUNOAȘTE DREPT CORONAVISUS…” VIDEO EMOȚIONANT)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, având în vedere prevederile Ordonanţei Militare nr. 7 privind măsuri de prevenire a Covid-19, referitor la instituirea pe perioada stării de urgenţă a măsurii de carantinare în oraşul Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, rutele ocolitoare sunt următoarele:

Bucureşti – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN21 – Drajna – DN3A – Feteşti – DN3B – Hârşova – Constanţa

Bucureşti – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN21 – Drajna – A2 Bucureşti-Constanţa

ALERTĂ ÎN JUDEȚUL SUCEAVA! UN SPITAL SE ÎNCHIDE TOTAL, ALTUL, PARȚIAL!

Buzău – DN2C – Slobozia – DN21 – Dragalina – DN3A – Feteşti – DN3B – Hârşova – Constanţa

Buzău – DN2C – Slobozia – DN21 – Drajna – A2 Bucureşti-Constanţa

Brăila – DN21 – Viziru – DJ221 – Gura Ialomiţei – DN2A – Hârşova – Constanţa

Brăila – DN21 – Slobozia – DN21 – Drajna – DN3A – Feteşti – DN3B – Hârşova – Constanţa

Brăila – DN21 – Slobozia – DN21 – Drajna – A2 Bucureşti-Constanţa

A ”ÎNVIAT” O BĂTRÂNĂ DIN GALAȚI, MOARTĂ DE CORONAVIRUS! CE S-A ÎNTÂMPLAT LA AZILUL UNDE ERA INTERNATĂ

Ce spune Poliția Română

”Menţionăm că în oraşul Ţăndărei sunt permise intrarea, respectiv ieşirea pentru transportul de marfă, indiferent de natura acestuia, al materiilor prime şi resurselor necesare desfăşurării activităţilor economice în localitatea carantinată, precum şi aprovizionarea populaţiei. De asemenea, este permis accesul persoanelor care nu locuiesc în zona carantinată, dar care desfăşoară activităţi economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securităţii naţionale, sanitar, situaţiilor de urgenţă, administraţiei publice locale, asistenţei şi protecţiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii, alimentaţiei publice, alimentării cu apă, comunicaţiilor şi transporturilor”, a transmis Poliția. (NU RATA: MEDICII, SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE AUTORITĂȚI! ESTE VORBA DESPRE COPIII LOR)

”Vă rugăm să respectaţi regulile de circulaţie impuse de autorităţi. În plus, ţineţi cont cu stricteţe de regulile de igienă personală, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră, cât şi pe cei apropiaţi”, este sfatul Poliției Române.