Cel mai tânăr om ucis de coronavirus. De necrezut câți ani avea

Publicat: 29/03/2020 | 12:08

Este un adevărat ”apel la trezire” în această criză a coronavirusului care face din ce în ce mai multe victime. Chiar dacă s-a pornit, inițial, de la ideea că pacienții în vârstă se pot infecta mult mai ușor, iată că o informație tragică face înconjurul lumii. Coronavirusul a răpus un copil cu vârstă fragedă, iar acesta este cea mai tînără victimă a virusului ucigaș.

Un copil care nu împlinise încă un an a murit în Statele Unite, Illinois, după ce fusese testat pozitiv pentru Covid-19.

”O anchetă este în curs de desfășurare pentru a determina cauza morții.  Trebuie să facem tot ce putem pentru a preveni răspândirea acestui virus mortal. Dacă nu să ne protejăm, măcar pentru a-i proteja pe cei din jurul nostru”, a declarat directorul Departamentului de Sănătate Publică, Ngozi Ezike, potrivit informațiilor furnizate de Mediafax.

Guvernatorul din Illinois – JB Pritzker – a confirmat că o anchetă este în curs de desfășurare pentru a lămuri toate eventualele semne de întrebare legate de acest deces. „Dacă nu i-ați acordat atenție până în prezent, acest caz reprezintă un apel la trezire, a spus guvernatorul din Illinois.

(CITEȘTE ȘI: VEȘTI PROASTE! CÂT AR PUTEA DURA CRIZA COVID-19 ÎN ROMÂNIA)