Cel mai sângeros criminal român a ieșit la colindat. A ales un cântecel pentru copii!

Publicat: 01/01/2021 | 21:32

Considerat unul dintre cei mai sângeroși criminali români, eliberat condiționat după mai bine de 22 de ani de detenție, teribilul Marius Csampar a ieșit cu colindul. Pătruns de spiritul sărbătorilor de iarnă, bărbatul care a omorât șase oameni, dintre care pe unul l-a și decapitat, a ales un colind celebru din repertoriul internațional.

Marius Csampar devenea celebru în România încă din 1997, când a fost condamnat la închisoare pe viață pentru șase crime odioase. De atunci, bărbatul a executat peste 22 de ani de detenție, timp în care a acordat numeroase interviuri, astfel că, anul trecut, la data eliberării sale, era deja o vedetă.

Marius Csampar, fan „Jingle bells”

Fanii i-au mulțumit

Imediat, acesta a început să fie activ pe internet, unde și-a deschis conturi pe site-urile de socializare. A început să aibă chiar un fel de fan-club și să primească inclusiv donații, după ce s-a plâns că, din cauza trecutului său, este refuzat de angajatori. (VEZI AICI: AM PUS MÂNA PE ”FIȘA DE DEȚINUT” A CELUI MAI SADIC CRIMINAL ÎN SERIE DIN ROMÂNIA)

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acesta a filmat un clip în care a fredonat, pentru fanii săi din spațiul virtual, celebrul colind „Jingle Bells”.
Gestul acestuia a fost apreciat de fanii săi care i-au mulțumit și i-au transmis „Sărbători fericite!”

Singurul român condamnat la 99 de ani de închisoare a beneficiat de clemență. După aproape 23 de ani petrecuți în spatele gratiilor, Marius Csampar, cel mai sângeros ucigaș în serie, a fost pus în libertate.

A comis crime înfiorătoare

Între 1994 și 1997, Marius Csampar a ucis şase persoane, cu un sânge rece care l-ar fi impresionat, probabil, şi pe Ion Rîmaru. A ucis de foame şi a ucis din răzbunare. S-a spus că a ucis şi la întâmplare, la momentul prinderii lui fiind bănuit şi în alte cazuri rămase cu autor necunoscut. În mintea celor care s-au ocupat de cazul lui a rămas modul în care îşi suprima victimele.

La un moment dat, a trăit timp de opt luni, alături de o gaşcă de boschetari, într-un canal din parcul Titan. Aici strângea lucrurile adunate din furat. Când unul dintre boschetari i-a contestat autoritatea, l-a ucis în timp ce dormea. I-a tăiat capul, l-a incendiat şi apoi a jucat fotbal cu el. „După ce i-am tăiat capul, am venit cu el încoace şi l-am aruncat în apă. Te simţi puternic când faci aşa ceva!”, ar fi mărturisit Csampar în faţa anchetatorilor.

În 1997, criminalul anunţa că a găsit un cadavru în ruinele cinematografului „Feroviar”. Părea gestul nevinovat al unui sărman boschetar. Însă, din martor, bărbatul a devenit rapid făptaş. Ştia prea multe, cunoştea victima, iar locul în care era cadavrul era inaccesibil. În anchetă, Csampar a vorbit şi de celelalte victime. I-a condus pe oamenii legii acolo unde se afla un alt cadavru. În faţa anchetatorilor a ieşit la lumină imaginea unuia din cei mai sângeroşi criminali din România. A recunoscut şase victime, însă poliţiştii cred că numărul lor real ar fi mult mai mare. (NU RATA: CE A FĂCUT ÎN PENITENCIAR SINGURUL ROMÂN CARE EXECUTĂ O CONDAMNARE DE 99 DE ANI)

Prima victimă a lui Csampar a fost o femeie

Marius Csampar avea doar 22 de ani când a fost condamnat. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut. De când se află după gratii, a fost vizitat o singură dată, de unul dintre frați.

Prima victimă a fost o femeie. Așa a început lungul șir al crimelor, în decembrie ‘93. Câteva luni mai târziu, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani. A urmat un prieten care voia să-l toarne. „Deja nu mă mai gândeam să-l bat și să-l las în pace, pentru că-l băteai și tot la poliție ajungeai”, spunea asasinul în urmă cu ceva timp.

Corpul l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-i tragă țeapă. Apoi, victimă i-a căzut fosta gazdă, iar ultimul ucis, un prieten de tâlhării.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.