Cel mai sângeros criminal în serie din România se plânge că gardienii i-au furat pantofii și…

Publicat: 04/03/2020 | 23:12

Caz incredibil în sistemul penitenciar din România. După ce a fost condamnat la 99 de ani de închisoare, unul dintre cei mai sângeroși criminali de la noi din țară se plânge că gardienii i-au furat pantofii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚUL FIICEI A AFECTAT-O GRAV PE MAMA ANDREEI BĂLAN! IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

Marius Csampar, unul dintre cei mai sângeroși criminali din România, a sesizat Direcția Națională Anticorupție cu privire la faptele pe care le-ar săvârși angajații penitenciarului în care își ispășește pedeapsa.  Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Marius Csampar i-ar fi acuzat pe gardieni de luare de mită.

”La data de … petentul C M a solicitat efectuarea de cercetări a unor fapte de corupție pretins a fi săvârșite de angajați ai penitenciarului, arătând că la secția exterioară V… , din cadrul Penitenciarului D T S , punctul Riluc, deținuții sunt furați la pantofi în sensul că nu este afișat prețul pantofilor așa cum este în alte penitenciare și nici norma corectă,în cadrul acestei secții norma oscilând între 35 și 47 de saci pe lună.

A arătat că din 3 norme de încălțăminte pe care el le coase, una este însușită de șeful punctului de lucru, agentul de penitenciar C V, care o trece în contul altui deținut care este la muncă, dar nu știe să coase, pentru a-l ajuta, iar banii îi ia agentul în mod direct, arătând că sunt cca, 40 de persoane deținute care-și cumpără zile cu sume de 150 lei”, se arată în documentele care au ajuns în posesia D.A.S.

Parchetul a clasat dosarul

Din câte se pare, Marius Csampar nu a avut câștig de cauză. Și asta pentru că Parchetul de pe lângă Judecătoria din Drobeta Turnu Severin a dispus clasarea cauzei. (NU RATA: CEL MAI SÂNGEROS UCIGAȘ ÎN SERIE DIN ROMÂNIA AR PUTEA FI ELIBERAT)

”Prin ordonanța nr. 457/P/2018 din 09.07.2019 a Parchetului de pe lângă Tribunalul M __ s-a dispus clasarea cauzei în baza art. 16, al. 1, lit. a C. pr. pen. privind săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, prev. de art. 289, al. 1 C . pen. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000 și dare de mită, prev. de art. 290 C . pen. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000”, reiese din documentul D.A.S.

Marius Csampar, singurul român condamnat la 99 ani de închisoare, a cerut să fie eliberat condiționat

A comis crime înfiorătoare

Între 1994 și 1997, Marius Csampar a ucis şase persoane, cu un sânge rece care l-ar fi impresionat, probabil, şi pe Ion Rîmaru. A ucis de foame şi a ucis din răzbunare. S-a spus că a ucis şi la întâmplare, la momentul prinderii lui fiind bănuit şi în alte cazuri rămase cu autor necunoscut. În mintea celor care s-au ocupat de cazul lui a rămas modul în care îşi suprima victimele.

La un moment dat, a trăit timp de opt luni, alături de o gaşcă de boschetari, într-un canal din parcul Titan. Aici strângea lucrurile adunate din furat. Când unul dintre boschetari i-a contestat autoritatea, l-a ucis în timp ce dormea. I-a tăiat capul, l-a incendiat şi apoi a jucat fotbal cu el. „După ce i-am tăiat capul, am venit cu el încoace şi l-am aruncat în apă. Te simţi puternic când faci aşa ceva!”, a mărturisit Csampar în faţa anchetatorilor.

În 1997, criminalul anunţa că a găsit un cadavru în ruinele cinematografului „Feroviar”. Părea gestul nevinovat al unui sărman boschetar. Însă, din martor, bărbatul a devenit rapid făptaş. Ştia prea multe, cunoştea victima, iar locul în care era cadavrul era inaccesibil. În anchetă, Csampar a vorbit şi de celelalte victime. I-a condus pe oamenii legii acolo unde se afla un alt cadavru. În faţa anchetatorilor a ieşit la lumină imaginea unuia din cei mai sângeroşi criminali din România. A recunoscut şase victime, însă poliţiştii cred că numărul lor real este mult mai mare. (NU RATA: IUBITUL SECRET AL IOANEI GINGHINĂ ESTE UN CUNOSCUT INFLUENCER ÎN TURISM!)

Marius Csampar, singurul român condamnat la 99 de ani de închisoare

Prima victimă a lui Csampar a fost o femeie

Marius Csampar avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut. De când se află după gratii, a fost vizitat o singură dată, de unul dintre frați.

Prima victimă a fost o femeie. Așa a început lungul șir al crimelor, în decembrie ‘93. Câteva luni mai târziu, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani. A urmat un prieten care voia să-l toarne. „Deja nu mă mai gândeam să-l bat și să-l las în pace, pentru că-l băteai și tot la poliție ajungeai”, spunea asasinul în urmă cu ceva timp.

Corpul l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-i tragă țeapă. Apoi, victimă i-a căzut fosta gazdă, iar ultimul ucis, un prieten de tâlhării. (NU RATA: ULTIMUL GINERE AL PREȘEDINTELUI S-A CUPLAT CU FIICA UNUI MAGNAT AL IMOBILIARELOR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)