Cel mai nou cuplu din showbiz are deja planuri mari de viitor. Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc fetiță, iar la anul se vor muta împreună

Publicat: 30/06/2020 | 11:16

Abia și-au confirmat public relația și deja declară că au planuri mari de viitor împreună. Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să se mute împreună în viitorul apropiat. Mai mult, cei doi vor să aibă o fetiță.

Într-un live pe Instagram, alături de fani, Cleopatra Stratan (17 ani) și Edward Sanda (22 de ani) au făcut mai multe mărturisiri despre relația lor. Cei doi au surprins cu declarații mărețe. Deși se află la distanță în prezent, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi se înțeleg de minune.

CITEȘTE ȘI: Starea de sănătate a mezzosopranei Macsim Nicoară. A început să facă progrese la Spitalul de Recuperare. Ce spun medicii

”Noi comunicăm zilnic, dar abia aștept să vii”, i-a spus Cleopatra iubitului ei.”, a spus Cleopatra Stratan.

”Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în bratele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte”, a adăugat Edward Sanda, pe Instagram.

După declarațiile de iubire, cei doi și-au enumerate marile planuri din viitor.

CITEȘTE ȘI: S-a zvonit că au fost la un pas de divorț, dar adevărul este altul! Andreea Tonciu, declarație de dragoste pentru soțul ei: ”Vreau să…”

”Ne dorim să ne mutăm împreună la anul”, a mai măturisit artistul.

Apoi, cu un ton timid, tânăra cântăreață a mărturisit că își dorește o fetiță cu artistul.

”O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei ”Ghiță”, adică fetița noastră”, a mărturisit Cleopatra Stratan.

Și-au confirmat public relația

Primul pas l-a făcut artistul de 22 de ani. Edward Sanda a mărturisit în direct la Antena Stars că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fiica lui Pavel Stratan. Acesta a menționat, în schimb, că acum sunt departe unul de celălalt din cauza restricțiilor privind pandemia de coronavirus.

Și Cleopatra l-a urmat în dezvăluiri publice. Tânăra de 17 ani a spus că este într-o relație cu Edward de ceva vreme și că pregătesc și o surpriză împreună pe plan muzical.

CITEȘTE ȘI: Leon, fiul lui Kamara, va trece printr-o nouă intervenție chirugicală: ”Ne cam sperie un pic…”

”Am ținut legătura cu mulți colegi de studio și scenă, dar cel mai mult cu Edward Sanda – suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, a spus Cleopatra Stratan pentru Bravonet.ro