Cel mai mare viciu al lui Dan Negru. Ce face prezentatorul, atunci când nimeni nu-l vede: „Pe sume de…”

Publicat: 25/02/2020 | 10:36

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, așa că nu este de mirare că viața lui este tot timpul comentată și analizată. Și, ca orice om, prezentatorul are și el vicii: mai mari, mai mici, mai interesante, mai neinteresante…dar cu siguranță lucruri de care nimeni nu a știut până acum!

Într-un interviu acordat lui Cristi Brancu, în cadrul emisiunii Agenția VIP, Dan Negru a povestit totul despre cum și-a sărbătorit recent ziua de naștere, cum s-a distrat și a profitat puțin de sinceritatea de care dă dovadă mereu și a spus lucrurilor pe nume.

Pentru că este un personaj tare asumat, Dan Negru nu s-a ferit să recunoască, în direct, faptul că are un viciu de care mulți bărbați cu greu pot scăpa. Mai exact, regele Revelioanelor a mărturisit sincer și deschis faptul că bagă la pariuri! Nu, nu este o glumă, dar nu vă alarmați, căci nu pariază sume mari, după cum chiar el a povestit.

”Pe sume de 10-15 lei pariez. Pariez pe site-uri sportive”, a declarat vedeta, în emisiunea lui Cristi Brancu. Mai mult, prezentatorul a povestit și cum și-a sărbătorit ziua de naștere. Evenimentul a avut loc acasă, în familie, acolo unde Dan Negru s-a bucurat de atmosfera relaxantă în compania soției, a copiilor și chiar a mamei sale.