Cel mai mare criminal din istoria SUA a murit! Povestea cutremurătoare a lui Samuel Little

Publicat: 31/12/2020 | 17:48

Samuel Little a fost catalogat de FBI ca fiind cel mai mare criminal în serie din istoria SUA. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani într-un spital din California.

Samuel Little a murit într-un spital din California, miercuri, de bătrânețe, a declarat Departamentul de Stat pentru Corecții și Reabilitare, potrivit BBC News. Acesta era condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea a trei femei. (CITEȘTE ȘI: CRIMINAL ÎN SERIE, ARESTAT ÎN RUSIA DUPĂ ZECE ANI DE CĂUTĂRI. „MANIACUL DE PE VOLGA” RECUNOAȘTE CĂ A UCIS 26 DE FEMEI)

Deși condamnarea s-a făcut doar pentru trei victime, Samuel Little a mărturisit că a ucis de fapt 93 de femei, între anii 1970 și 2005. Little a vizat persoane vulnerabile, între care multe erau lucrătoare sexuale sau consumatoare de droguri, spun oficialii. Acesta își lovea victimele cu pumnii înainte de a le strangula, ceea ce înseamnă că nu prezentau întotdeauna semne evidente. Motiv pentru care multe decese au fost catalogate drept accidentale și nu au fost investigate.

A ucis 93 de femei

În anul 2018, în timp ce se afla în închisoare, Samuel Little mărturisit că a ucis în total 93 de femei de-a lungul timpului. Dezvăluirea a fost făcută după ce Little a fost intervievat de Texas Ranger James Holland, care căuta informaţii despre o crimă nerezolvată în Odessa, potrivit FBI.

În octombrie 2019, oficialii FBI au spus că mărturiile lui erau credibile şi că au probat 50 dintre ele.

(VEZI ȘI: EKATERINA ANTONTSEVA, GĂSITĂ MOARTĂ ȘI COMPLET DEZBRĂCATĂ ÎN PROPRIUL APARTAMENT. GESTUL MACABRU FĂCUT DE CRIMINAL CA SĂ ÎȘI ASCUNDĂ URMELE)