Cel mai mare concert drive-in din România este deja SOLD-OUT. Inna, Antonia, Alina Eremia, The Motans, Carla’s Dreams, nerăbdători să se întâlnească cu publicul

Publicat: 17/06/2020 | 16:03

Weekendul acesta, unii dintre cei mai în vogă artiști din industria muzicală își așteaptă fanii la cel mai mare concert drive-in din România. În contextul actual, pentru respectarea măsurilor de distanțare socială, participanții vor putea urmări show-ul, care se anunță unul de-a dreptul incendiar, într-un mod inedit, din mașină. THE CONCERT va avea loc în parcarea principală a celui mai mare centru expozițional din Capitală, Romexpo. Mega-evenimentul este deja SOLD OUT!

Mai sunt doar două zile până începe THE CONCERT drive-in, cel mai mare concert drive-in din România! Vineri, sâmbătă și duminică, parcarea principală de la Romexpo va fi plină. Și asta pentru că organizatorii grandiosului eveniment ne-au anunțat că au epuizat biletele, pentru toate cele trei zile. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI SUPER-SEXY CU INNA PE PLAJĂ, LA MAMAIA. A STAT LA SOARE CU FETELE ȘI…)

Show incendiar

Se anunță un show de excepție, iar artiștii sunt nerăbdători să urce pe scenă, după cele trei luni în care nu au avut posibilitatea să se întâlnească live cu fanii lor și în care le-a fost extrem de dor de ei. (VEZI ȘI: RECORD! CARLA’S DREAMS FEAT. INNA, UN MILION DE VIZUALIZĂRI ÎNTR-O ZI)

THE CONCERT, cel mai mare concert drive-in din România, este SOLD OUT

Programul evenimentului

Vineri, 19 iunie, vor urca pe mega-scena din parcarea Romexpo Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams și Roxen.

Sâmbătă, 20 iunie, vine rândul celor de la The Motans, Irina Rimes și nu în ultimul rând …INNA.

“Mi-a fost foarte dor să fiu pe scenă, așa că ne vedem pe 20 iunie cu super-multă energie și muzică bună, la THE CONCERT drive-in, la Romexpo”, a spus INNA.

INNA promite un super-show

”Dacă există ceva de care mi-a fost dor în perioada izolării sunt concertele. În sfârșit, am marea plăcere să-mi invit publicul la un concert inedit, care promite să ne aducă înapoi energia de care aveam nevoie atât noi, cât și voi. Pregătim mare rockăreală și sper să rămână un concert de referință, mai ales că pentru noi e și primul de acest fel”, a declarat Irina Rimes.

“Suntem nerăbdători să ieșim pe scenă și curioși să experimentăm un concert drive-in alături de fanii noștri. 20.06.2020, Romexpo, save the date!”, a spus The Motans.

Duminică, 21 iunie, în ultima seară a grandiosului eveniment, pe scena din Romexpo vor urca Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane și Oscar.

The Motans va concerta pe scena de la Romexpo

THE CONCERT, live în online!

Artiștii își așteaptă publicul la Romexpo pentru o reîntâlnire emoționantă care, cu siguranță, nu va fi uitată prea repede. Vor fi trei seri pline de concerte, activări și foarte multe surprize pentru cei care vor fi prezenți la THE CONCERT drive-in. Parcarea principală va fi complet transformată și va vibra în ritmul unora dintre cele mai cunoscute și ascultate piese ale artiștilor preferați.

Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele trei zile, se va face începând cu ora 19:00, iar cei care nu au mai găsit bilete pot urmări concertele și online, live, pe protvplus.ro, dar vor putea vedea și o parte din eveniment, duminică, 21 iunie, după miezul nopții, la PRO TV.