Cel mai mare club din România, falimentat de pandemie?! “Regina chefurilor” ar fi fost evacuată pentru o datorie de…

Publicat: 29/06/2020 | 23:24

Ridicarea anumitor măsuri de restricție nu a început deloc bine pentru amatorii de manele. CANCAN.RO a aflat că „La Mia Musica”, cel mai mare club de muzică de petrecere din România, ar fi fost falimentat de pandemia de coronavirus. Emilia-Mihaela Bozică, patroana localului, ar fi fost evacuată pentru datorii care depășesc 100.000 de euro. Atenție, urmează detalii în exclusivitate.

(VEZI AICI: FABULOS. CUM S-A SALVAT DE LA FALIMENT UN CLUB DE STIPTEASE, ÎNCHIS DIN CAUZA PANDEMIEI DE COVID-19. IDEEA GENIALĂ PE CARE A AVUT-O PATRONUL)

„La Mia Musica” este un cunoscut local cu seri de muzică live, situat în zona Grozăvești, frecventat de personaje din toate păturile sociale. Timp de mai multe săptămâni, mai exact din luna martie, din cauza stării de urgență decretată în România, arhicunoscutul club a avut lacătul pe ușă, ceea ce ar fi reprezentat începutul sfârșitului pentru local.

Chirie lunară de 55.000 de euro

CANCAN.RO a aflat că, în prezent, ar fi dezastru în lumea manelelor. Potrivit unor surse apropiate situației, Emilia-Mihaela Bozică, cea cunoscută în branșă drept patroana “La Mia Musica”, ar fi ajuns în incapacitate de plată odată ce a început pandemia de coronavirus. Nu ar mai fi avut, pur și simplu, bani să achite chiria. Care nu era deloc una mică. Mai exact 55.000 de euro pe lună.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE. ÎNAINTE SĂ MOARĂ, A LĂSAT ÎN PARAGINĂ CELEBRUL CLUB DE MANELE!)

Cu locația închisă, fără clienți, fără petreceri, fără evenimente, “Regina chefurilor” ar fi dat imediat de greu. Și cum chiria nu a mai fost plătită, Emilia-Mihaela Bozică ar fi ajuns să fie evacuată. De semnalat că, potrivit surselor citate, ea ar fi împrumutat, de-a lungul ultimelor luni, sume impresionante de la cunoscuți și – atenție – chiar angajați, în speranța că o va scoate la capăt. Nu s-ar fi întâmplat, din păcate pentru lumea manelelor, asta.

La Mia Musica, un cunoscut club de manele și de muzică de petrecere

“Regina chefurilor”, înglodată în datorii?!

În plus, potrivit informațiilor CANCAN.RO, “Regina chefurilor” ar fi arvunit, deja, mai multe nunți, botezuri și alte petreceri în urma cărora ar fi încasat avansuri de ordinul a mii de euro. Bani pe care cei care au închiriat spațiul ar avea șanse minime să-i mai primească înapoi, în condițiile actuale. De precizat că, potrivit surselor citate, una dintre regulile de aur ale Emiliei-Mihaela Bozică ar fi fost să nu închirieze localul dacă nu era confirmată prezența a cel puțin 300 de persoane.

(NU RATA: O VEZI ÎN FIECARE SEARĂ LA TV, DAR AȘA NICIODATĂ! BRUNETA A DEZBRĂCAT COMPLET UN BĂRBAT ÎN CLUB, S-A URCAT PE EL ȘI…)

În concluzie, „La Mia Musica” ar fi ajuns în faliment din cauza pandemiei. La fel ca și Emilia-Mihaela Bozică, cunoscută drept “Regina chefurilor”, care, pe portalul instanțelor de judecată, are mai multe procese pe rol, toate din cauza unor datorii. Localul unde ascultătorii de manele obișnuiau să-și facă veacul ar fi, pentru moment cel puțin, un capitol închis. Din cauza, potrivit unor surse, a 110.000 de euro, chiria neplătită de două luni.

„La Mia Musica”, deschis în 2013

„La Mia Musica” din Regie a fost inaugurat în 2013 sub numele de Club ONE, în fostul local al celebrei discoteci R2. Ulterior, a fost transformat într-un club uriaș de manele și de muzică de petrecere, care a funcționat până în luna martie, când a început pandemia de coronavirus. În urmă cu un an, firma Euro Compact Art SRL, controlată de o entitate juridică din Elveția și care operează clubul, a intrat în insolvență în urma propriei solicitări.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.