Cel mai cunoscut chef din România recomandă ”negru” pentru masa de Revelion: ”Meniul trebuie să cuprindă caviar, black angus, black cod și…”

Publicat: 30/12/2019 | 23:24

Cel mai cunoscut chef din România ne oferă cele mai utile sfaturi pentru masa de Revelion.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, super-ponturile lui Cătălin Scărlătescu. În câteva minute, puteți învăța trucurile celebrului bucătar pentru ca totul să iasă perfect în noaptea dintre ani, iar invitații să rămână cu ”gura căscată”. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA CELUI MAI BOGAT ROMÂN CERE CA STATUL SĂ O AJUTE ÎN PROCESUL DE DIVORȚ!)

Masa de Revelion este o adevărată provocare pentru toată lumea și, cum la astfel de evenimente se adună la un loc familia şi prietenii apropiați, este firesc ca totul să fie pus la punct în detaliu. (NU RATA: FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI ȘI-A DAT FOSTA SOȚIE ÎN JUDECATĂ! MOTIVUL: 700 $)

Cel mai cunoscut chef de la noi din țară, Cătălin Scărlătescu, a oferit, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România, cele mai utile sfaturi pentru masa de Anul Nou. Juratul de la Antenă ne-a dezvăluit prețioasele trucuri pentru organizarea mesei de Revelion.

“Masa de Revelion trebuie să fie fiță și neapărat bufet. Opulența trebuie să fie la putere. Pe masă trebuie să punem toate bucatele pe care le-am poftit tot anul. Mâncărică și băuturică de calitate. Anul acesta se poartă «negrul». Așa că din meniu nu trebuie să lipsească caviarul, black angus-ul și black cod-ul. Iar la băuturi trebuie neapărat șampanie sau vin spumant de calitate. Masa trebuie să fie plină cu tot ce ne-am dorit. Să lăsăm deoparte produsele tradiționale și să folosim preparate de top”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Celebrul jurat de la Antenă, super-ponturi pentru masa de Revelion

Cătălin Scărlătescu, despre însurătoare!

Cel mai șarmant chef din România a făcut declarații fabuloase, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Cătălin Scărlătescu a vorbit deschis despre însurătoare. (NU RATA: TOP 15 CELE MAI RĂSUNĂTOARE DIVORȚURI DIN 2019)

”În viața sentimentală stau de la foarte bine în sus. Anul 2019 a început în forță. Am planuri destul de serioase. În primul rând, peste câteva zile începem filmările pentru sezonul 7 de la «Chefi la cuțite». Am înțeles de la colegii mei că în sezonul ăsta s-au prezentat cei mai mulți concurenți la preselecții. Săptămâna trecută (n.r. martie) am fost în Israel, am fost la Ierusalim. M-am dus la biserică, la cruce, la Mormântul Sfânt, la toate. Eu cu divinitatea am o altfel de legătură, foarte interesantă. O să aflați când o să îmi pun eu verigheta pe deget. Deocamdată nu. La mine tot timpul se înfiripă câte ceva. Norocul meu e că nu-s atât de bătrân. Încă mă simt bine, am spre 50, dar pe interior sunt foarte tânăr”, mărturisea Cătălin Scărlătescu, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)