Cel mai bogat puști al României a pus ochii pe fostul ”iepuraș” Playboy!

Publicat: 31/07/2020 | 23:17

Pe lângă pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru bolizii de lux, cel mai bogat puști al României este recunoscut și pentru un alt ”hobby”: afinitatea pentru femeile frumoase. Iar, acum, Mihnea Grigoriu a pus ochii pe fostul ”iepuraș” Playboy. CANCAN.RO a aflat cine este bomba sexy din showbiz-ul românesc care i-a furat inima fostului ”ginere” a lui Gigi Becali.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Mihnea Grigoriu într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoralul românesc. Puștiul a ”combinat” într-o singură noapte trei frumuseți autohtone, venite să se distreze. (VEZI IMAGINI AICI)

Doar că… ”zânele” nu au fost pe placul inimii sale și le-a uitat rapid. Nu de alta, dar la o săptămână distanță, puștiul milionar a pus ochii pe o bombă sexy din showbiz-ul românesc, pe care o bombardează cu declarații de dragoste în public.

Cine i-a făcut inima să tresare

Ei bine, cea care i-a făcut inima să-i tresare este nimeni alta decât… Raluca Podea. Mihnea Grigoriu pare să fie îndrăgostit lulea de fosta logodnică a lui Florin Pastramă. Puștiul nu ezită să-și arate dragostea în public, iar comentariile la fotografiile postate de Raluca Podea sunt savuroase.

”Te iubesc”, i-a scris Mihnea Ralucăi. Fosta asistentă TV nu i-a răspuns puștiului, semn că acesta încearcă din greu să-i intre în grații bondinei. Iar… Raluca nu se lasă atât de ușor cucerită. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL ȘEF DE LA PROFI ȘI OBI, ”VÂNAT” ÎNTR-UN NOU PROCES DE SOȚIA ROMÂNCĂ! MIZA: UN SFERT DE MILION DE EURO!)

Mihnea încearcă să-i intre în grații Ralucăi Podea

Și-a comandat ultimul model de Brabus

Mihnea Grigoriu este un tânăr care ştie să-şi facă intrarea și să impresioneze cu fiecare ocazie când apare în public. Este posesorul unuia dintre cele mai valoroase garaje din Capitală, de-a lungul timpului fiind văzut la volanul unor “bijuterii” exorbitante.

Două Lamborghini URUS  (320.000 de euro/ bucata), Ferrari FF (320.000 de euro), BMW X 5 M E 700 (200.000 de euro), Range Rover Mansory (200.000 de euro) şi Porsche Cayenne Hamann (175.000 de euro) sunt mașinile cu care fiul multi-milionarului a impresionat, în ultimii ani, pe stradă.

Mai nou, fostul ”ginerică” al lui Gigi Becali și-a achiziționat ultimul model de Mercedes Brabus, pentru care a scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 600.000 de euro. Suma colosală pare să fie pe deplin justificată și asta pentru că în lume sunt doar 10 exemplare.

Raluca Podea a rupt logodna cu Florin Pastramă

După ce fosta asistentă TV, Raluca Podea, a văzut la televizor, în cadrul emisiunii „Ferma” de la Pro TV, momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv.

Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată de către reporterii CANCAN.RO cum comentează ipostazele tandre în care a apărut la TV logodnicul ei, blondina s-a dezlănțuit, pur și simplu, la adresa lui Florin Pastramă.

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”ne-a mărturisit, în urmă cu ceva timp, Raluca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.