Cei mai frumoși și mai “neconvenționali” brazi ai vedetelor. Cum arată pomii de Crăciun în “viziunea” Andrei, Antoniei, Andreei Bălan, Biancăi Drăgușanu ori a lui Cătălin Cazacu

Publicat: 24/12/2020 | 21:03

Anul acesta, vedetele s-au întrecut la capitolul imaginație, în ceea ce privește pregătirea bradului pentru Crăciun! Dacă unele dintre ele au mizat pe simplitate, altele au considerat că luxul și opulența trebuie să-și facă prezența și în decorațiunile alese, așa că au pregătit niște brăduți pe cinste! CANCAN.RO vă prezintă topul vedetelor care de-abia așteaptă ca Moș Crăciun să le lase darurile sub brad!

Andra, Andreea Bălan, Andreea Mantea, Cătălin Cazacu, Ștefan Bănică, Andreea Marin, sunt doar câteva dintre vedetele care și-au pregătit brăduțul pentru Crăciun!

Cu migală, răbdare și muuuultă imaginație, personajele din showbizul nostru au pus globuleț cu globuleț și beteală cu beteală, până când rezultatul final a fost unul așa cum și-au dorit. Gata, ce să mai zicem? Moș Crăciun este pregătit să vină!

NU RATA – CELE MAI FRUMOASE TRADIȚII DE CRĂCIUN DIN ȚARĂ ȘI DIN LUME. DE CE AR TREBUI SĂ PUI UN SĂCULEȚ CU FASOLE ALBĂ ÎN BRAD + TAINA CELOR 13 MOȘI DIN ISLANDA

Cum și-au împodobit bradul Andra, Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu

Andra s-a pregătit cum se cuvine pentru Crăciun și nici în acest an nu a uitat de împodobitul bradului. Artista a ales decorațiuni în roșu și auriu și a împărtășit imediat bucuria cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

Ceva mai excentric, celebrul designer Cătălin Botezatu a optat pentru un brad luxos, opulent și extrem de bogat. Acesta a ales decorațiuni albe, superbe, iar brăduțul lui a avut o instalație de culoare albastră, care se potrivea perfect cu albul lor. Ce să mai…până și atunci când vine vorba de brad, Cătălin Botezatu nu își uită simțul estetic acasă și îl face ca la carte!

Cătălin Botezatu a împodobit bradul

Bianca Drăgușanu îl așteaptă și ea pe Moș Crăciun! Blondina și-a împodobit bradul cu decorațiuni de culoare roz și a completat imaginea de Crăciun cu o instalație galbenă, a cărei lumină caldă merge de minune cu decorațiunile alese. Că tot vorbeam de simț estetic, nu?

Cătălin Cazacu are cel mai excentric brăduț!

De partea cealaltă a imaginii clasice cu bradul de Crăciun se află Cătălin Cazacu. Vedeta de la Kanal D a ales să fie ceva mai nonconformist anul acesta, așa că în loc de brad, și-a împodobit motorul. Așa imaginație…mai rar!

Cătălin Cazacu a împodobit…motorul!

CITEȘTE ȘI – DARIA RADIONOVA ȘI ALEX BODI AU ÎMPODOBIT PRIMUL LOR BRAD DE CRĂCIUN. CARE ESTE DECORAȚIUNEA PREFERATĂ A ȘATENEI ȘI DUREREA SUFLETEASCĂ PE CARE O ARE DUPĂ PLASAREA ÎN AREST LA DOMICILIU A IUBITULUI EI | FOTO

Andreea Marin a ales să-și împodobească bradul într-un mod extrem de simplu. Fosta „zână” a folosit doar câteva decorațiuni și o instalație cu culoare caldă, așa cum numai la americani putem vedea. Deci, se poate și fără lux și opulență!

Pentru că tot este la modă anul acesta să-ți împodobești bradul cu auriu și roșu, Dorian Popa s-a conformat și a procedat întocmai. Domnul „Hâtz” a postat pe Instagramul său o fotografie cu el și Cheluțu, iar fanii au putut vedea cum a ales să îl aștepte pe Moș Crăciun. Pardon…pe Moș „Hâtz”.

Rămânem tot la capitolul brazi în auriu și roșu și mergem acasă la Andreea Mantea. Moderatoarea de la Kanal D a ales un brad uriaș pentru living, pe care l-a împodobit cu mare spor alături de fiul său, David. Și la ea poate veni liniștit Moș Crăciun!

Tot aici se încadrează și Vica Blochina, care a optat și ea pentru decorațiuni în auriu și roșu.

Fuego și Andreea Bălan, simplitate și rafinament

Dacă multe personaje din showbiz au ales culorile puternice și de efect anul acesta, în cazul decorațiunilor pentru bradul de Crăciun, Fuego și Andreea Bălan au mizat pe simplitate. Ambii artiști, extrem de îndrăgiți de fanii lor, au ales să împodobească brazii cu doar câteva lucrușoare și cu o instalație simplă.

Fuego a împodobit și el brăduțul

În aceeași tabără se află și Andreea Antonescu. Artista a ales să aibă un brăduț simplu, în ton cu cei împodobiți de Fuego și Andreea Bălan.

Antonia și Alex Velea probabil încă sunt în pregătiri, căci cei doi artiști nu au împărtășit cu fanii lor nicio fotografie cu bradul de Crăciun. Grăbiți-vă!

Ce vedete credeți că s-au descurcat cel mai bine la proba de împodobit brăduțul?

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.