Acasă » Exclusiv » Cei mai cunoscuți concurenți de la „Insula iubirii” s-au împăcat la un an de la semnarea actelor de divorț!

Cei mai cunoscuți concurenți de la „Insula iubirii” s-au împăcat la un an de la semnarea actelor de divorț!

De: I.D. 11/02/2020 | 23:55

Căile iubirii pot fi extrem de încurcate și numai cei curajoși găsesc un drum de ieșire. Hannelore și Bogdan de la „Insula Iubirii” au o poveste de dragoste cum numai în filme îți este dat să întâlnești. Au venit la „Insula iubirii” să-și testeze relația, deși în numai două luni aveau programată nunta! Ispitele au fost puternice de ambele părți, astfel că show-ul a lăsat urme. Chiar dacă cei doi s-au căsătorit, separarea a devenit în scurt timp inevitabilă. Pentru ca, acum, să intervină… marea surpriză! (VEZI ȘI: HANNELORE DE LA INSULA IUBIRII, TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat, în exclusivitate, că Hannelore și Bogdan s-au împăcat! Surse din anturajul celor mai cunoscuți concurenți de la „Insula iubirii” ne-au informat că cei doi sunt împreună de câteva luni, motiv pentru care au petrecut și sărbătorile de iarnă în cuplu.

„Hanne și Bogdan s-au împăcat. Mai mult, cei doi locuiesc împreună și sunt foarte, foarte fericiți. Au dat uitării trecutul și au luat-o de la capăt. Noi suntem foarte mulțumiți și eram siguri că, la un moment dat, se va întâmpla acest lucru. De Crăciun și Revelion au fost împreună, au petrecut alături de cei mai buni prieteni.

Mai mult, și pe instastory postează diverse lucruri comune: fie Bogdan postează ceva de acasă de la Hannelore, fie Hanne postează ceva legat de Bogdan. Știți cum e, atunci când e iubire, nimic nu poate schimba acest lucru”, au declarat sursele citate, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Hannelore, succes cu școala de dans

Hannelore, fosta concurentă de la „Insula iubirii”, nu se bucură doar pe plan sentimental de lucruri frumoase, ci și în plan profesional. În Timișoara, vedeta are o școală de dans în care a investit foarte mult, dar care îi aduce și rezultate. De una singură, Hannelore organizează fel și fel de spectacole, care mai de care mai complexe și nu îi este teamă nicio secundă de faptul că are în grijă zeci de copii. Gândește singură coregrafii și le pune în aplicare, fiind extrem de respectată în Timișoara, dar și peste tot prin țară, în orașele unde are evenimente. (NU RATA: SE ÎMPACĂ HANNELORE ȘI BOGDAN DE LA „INSULA IUBIRII”?!)

„Insula iubirii” le-a destrămat relația

În sezonul 4 al „Insulei iubirii”, Hanne și Bogdan, doi tineri frumoși din Timișoara, au venit în Thailanda pentru a-și testa relația, convinși fiind că nimic nu le poate strica liniștea și că niciunul dintre ei nu poate pica în mrejele vreunei ispite de la Minitel și Purimuntra. La testimoniale, cei doi au declarat, cu zâmbetul pe buze, că în numai două luni urmează să ajungă în fața altarului și să-și unească destinele pentru totdeauna.

Ea – frumoasă, talentată, o femeie pe care o caracterizează puterea. El – un tânăr care mereu a luptat pentru o viață mai bună și nu s-a ferit nici de muncă, nici de probleme. Împreună – cuplul perfect, pe care, teoretic, nicio tentație nu îl putea destrăma. Ajunși în Thailanda, Hannelore și Bogdan s-au bucurat din plin de experiențele pe care le-au trăit în cadrul reality show-ului de la Antena 1. La un moment dat, Hannelore a avut câteva apropieri de ispita Andi, apropieri pe care atât Bogdan, cât și ceilalți bărbați din Purimuntra le-au văzut periculoase pentru relația lor.

Imediat după terminarea sezonului 4, fosta concurentă a mărturisit, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram, că Andi a atras-o și este un bărbat frumos, dar, cu toate acestea, a învățat numeroase lucruri în urma experienței din Thailanda. (NU RATA: HANNELORE DE LA ”INSULA IUBIRII” IPOSTAZE SEXY PE PLAJA DIN MALLORCA)

Hannelore și Bogdan, la „Insula iubirii”

„Viața se trăiește, nu se îngroapă”

„Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit.  Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important.

Am învățat ceva important datorită Insulei iubirii: că viața se trăiește, nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem. Da, Andi e un bărbat frumos și mi-a plăcut, e un bărbat interesant, m-a atras si am vrut să mă ascund.

Dar am greșit și realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și de asemenea soțul meu – sau fostul – e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alături de mine, am avut momente frumoase, dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care, în unele situații, am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici în viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentru asta trăim.

Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim! (CITEȘTE AICI: AM DESCOPERIT CU CINE A ÎNLOCUIT-O BOGDAN DE LA ”INSULA IUBIRII” PE FOSTA SOȚIE)

În legătură cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continuă și nu se întrerupe niciodată… un adevăr stabilit de mii de ani… îl respecți dar… oamenii mai iau si o pauză, relațiile se schimbă, se transformă și regenerează. Să luăm exemplu de la natură: totul are un început și un sfârșit și să nu regretăm, să trăim, să respectăm și să lăsăm resentimentele la o parte.

O femeie poate fi cea mai puternică atunci când este subestimată şi se renaşte atunci când alții se aşteaptă mai puțin. Un început de an frumos, plin de realizări și o zi minunată vă doresc tuturor!”, a scris Hannelore, pe Instagram.

Hannelore și Bogdan, la „Insula iubirii”

O adevărată telenovelă

Nici Bogdan nu s-a lăsat cu una, cu două, căci în ultimele ore pe care le-a petrecut alături de ispita Maria Ilioiu, iubitul, pardon… soțul lui Hannelore s-a bucurat din plin de compania focoasei roșcate și nu a mai ținut cont nici de femeia care urma să-i devină mireasă, nici de camerele video amplasate în tot resortul. Întâlnirea finală a celor doi a fost una cu scântei, căci focul de tabără în fața căruia a trebuit să spună întregul adevăr despre cele întâmplate s-a transformat rapid într-un decor de telenovelă.

Hannelore a plâns minute în șir și, întrebată diverse lucruri de Radu Vâlcan, s-a eschivat. Cei doi au plecat împreună, iar la întâlnirea ce a avut loc la șase luni de la terminarea filmărilor, Hanne și Bogdan erau tot amândoi.

Au organizat nunta vieții lor și au avut parte de un eveniment ca în povești. Cu toate acestea, la scurt timp după ce au devenit soț și soție, au decis că este mai bine să o ia pe drumuri separate. Timp de luni bune, foștii concurenți de la „Insula iubirii” și-au trăit viața unul departe de celălalt, iar Bogdan chiar a încercat să aibă o relație cu o brunetă, pe nume Alexandra. Dar… surpriză, nu a mers! (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN, EXASPERAT DE HANNELORE)

Hannelore și Bogdan, la nuntă

Timpul i-a dat dreptate lui Bogdan…

La momentul respectiv, Bogdan a declarat că nu este prima oară când trece prin așa ceva și, potrivit spuselor sale, ar fi aflat că bruneta trăia, în paralel, și cu un alt bărbat. „A uitat un mic detaliu: faptul că avea o relație cu altcineva sau, cel puțin, eu așa știu. Era confuză, de-asta am spus pe Instagram că este confuză. Se mai întâmplă, nu este prima dată când o pățesc. Am aflat luna trecută, de la niște cunoștințe. De aflat, se află orice… Și în privința relațiilor, sunt destul de dezamăgit, dar o să fie bine la un moment dat”,  a spus Bogdan, pentru spynews.ro. Iar timpul i-a dat dreptate: până la urmă s-a împăcat cu Hannelore și totul a revenit la normal.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...