Cei mai buni fotbalişti din România sunt… poliţiştii din Dolj. Au 60 de cupe câştigate

Publicat: 11/06/2021 | 13:04

Meseria de poliţist pare să se împace foarte bine cu cea de fotbalist. Cel puţin asta ne dovedesc 15 poliţisti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj care au câştigat nu mai puţin de 60 de trofee. Sunt cei mai buni din ţară. Ultima performanţă a fost atinsă acum câteva zile.

Echipa de fotbal a IPJ Dolj, IPA Regiunea 1 Dolj, a câștigat un nou turneu internaţional de fotbal, de această dată în Bulgaria, la Burgas.

„- Ce rugăminte am! Jucăm agresiv, doi din faţă, doi din spate!

– Am înţeles!

Victorie!”, le spune antrenorul.

Polițiștii doljeni bat tot ce prind, la fotbal

Cătălin Călărăşanu este antrenorul echipei de 10 ani şi în tot acest timp a făcut performanţă. Este şeful Poliţiei Oraşului Segarcea. A adunat poliţişti de la toate structurile şi a format cea mai bună echipă de fotbal.

Polițiștii din Dolj s-au abonat la victorii

„De la toate structurile IPJ Dolj. Plecând de la poliţia locală, municipală, orăşănească şi serviciul de acţiuni speciale. Suntem un grup eterogen, dar, când ne unim, suntem un grup compact, care câștigăm an de an turnee”, spune  Cătălin Călărăşanu, şeful Poliţiei Segarcea. (VEZI ȘI: POVESTEA ”SHAOLINULUI” DIN FETEŞTI CARE BATE CUIE CU CAPUL)

Şi colegii din cadrul inspectoratului se bucură de performanţa celor 15 poliţisti.

„Atât conducerea IPJ Dolj, cât şi noi, colegii, le transmitem colegilor din echipa de fotbal doljeană IPA felicitări pentru performanţa realizată. Au câştigat campionatul mondial”, spune Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

În perioada 4 – 6 iunie a.c., în localitatea bulgară Burgas, situată pe malul Mării Negre, a avut loc a XII-a ediție a Turneului Internațional de minifotbal destinat lucrătorilor din sistemul de apărare națională/ordine publică.

Echipa polițiștilor olteni a câștigat peste 60 de trofee în carieră

La acest turneu au participat 24 de echipe din 10 ţări: Bulgaria, România, Serbia, Muntenegru, Turcia, Croația, Macedonia, Polonia, Albania şi Bosnia.

(NU RATA:  COMBINĂ FILOSOFIA CU ARTELE MARŢIALE ŞI ”PRODUCE” CAMPIONI. L-AM GĂSIT PE… ANTRENORUL DE MINŢI!)

Au învins în finală cu scor de tenis: 6 – 1!

După o calificare facilă din grupă, pe care a câștigat-o detașat, echipa polițiștilor doljeni şi-a arătat clasa şi în sferturile şi semifinala turneului, calificându-se detaşat în marea finală.

În ultimul act al competiţiei, echipa poliţiştilor doljeni a întâlnit echipa poloneză IPA Olsztyn, impunându-se categoric cu scorul de 6-1.

(CITEȘTE ȘI: EI SUNT CAMPIONII NEVĂZĂTORI LA FOTBAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.