Ceartă de proporții la Survivor România! Noile concurente și-au aruncat cuvinte dure. „Eu o iau la bătaie”

Publicat: 15/04/2021 | 13:07

Tensiunea atinge cote maxime în această seară la Survivor România. Două dintre noile concurente au pornit un conflict de zile mari, presărat cu amenințări. Spiritele s-au încins între cele mai noi Războinice.

Tabăra Războinicilor a fost aprinsă de conflictul dintre noile concurente. Între Maria Chițu și Vera Miron a izbucnit o ceartă serioasă, care s-a lăsat cu amenințări. Cele două au început scabdalul în fața camerelor, iar apele s-au liniștit cu greu. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI SURPRINZĂTOARE DE LA SURVIVOR ROMÂNIA! ALIN SĂLĂJEAN A RECUNOSCUT CĂ A FURAT MÂNCARE.)

Totul a pornit de la faptul că Vera Miron a așezat o parte din lucrurile Mariei Chițu, iar aceasta a fost deranjată, voia să stea, să se odihnească. Între cele două concurente noi a avut loc un schimb dur de replici.

„Tu, nebuno, spune mersi că îți fac curat. Nu, dar eu o iau la bătaie. Dacă mai face așa, o bat. (…) Ea nu știu de ce a venit la Survivor.”, a spus Vera.

 „Ai un limbaj…(…) Eu pur și simplu voiam să stau, să mă relaxez.”, a replicat Maria.

Noi concurente la Survivor România

Echipa Războinicilor a primit două noi concurente Maria Chițu și Vera Miron. Fetele sunt determinate să aducă puncte echipe și să ajungă cât mai departe în competiție. Maria Chițu și-a dorit să participe pentru că este fan a emisiunilor concurs. Aceasta nu crede că va avea probleme pe traseu dar va întâmpina dificultăți în a menține o relație bună cu noii săi colegi, din cauza firii schimbătoare.

În ceea ce o privește pe Vera Miron, aceasta s-a înscris în competiția Survivor România la îndemnul fiului său. Pentru a fi selectată la emisiune, concurenta a mințit că știe să înoate, deși a fost pe punctul de a se îneca într-un concediu la mare.

(VEZI ȘI: SCANDAL LA SURVIVOR ROMÂNIA. JADOR ȘI ZANNI ȘI-AU ARUNCAT VORBE GRELE: ”AI PRINS GLAS CĂ EȘTI FAVORIT”)