Ceartă aprinsă într-un cuplu din cauza premiului câștigat la loterie. Ce i-a cerut femeia iubitului ei care “a ghicit” numerele norocoase

Publicat: 10/01/2021 | 22:58

Pare o farsă, dar să știți că s-a întâmplat în Marea Britanie! Discuțiile aprinse între cei doi iubiți au început după ce au aflat că dețin biletului câștigător… Bine, acesta îi aparține, de fapt, bărbatului, după i-a fost oferit în dar de Crăciun chiar de femeia alături de care visa să își petreacă întreaga viață. De altfel, din acest motiv, ea a considerat că merită o parte din bani și i-a cerut fără să stea prea mult pe gânduri.

Doi iubiți din UK s-au certat grav din cauza premiului câștigat la loterie

Biletul la Loteria Națională primit cadou de Crăciun face furori și pe rețelele de socializare, pentru că povestea cuplului a devenit virală la scurt timp după ce sora bărbatului a făcut-o publică. Potrivit mărturiilor sale, “cumnata” a decis să își surprindă partenerul altfel cu ocazia sărbătorilor de iarnă și i-a oferit un bilet la loto, care, ulterior, s-a dovedit a fi câștigător. 500 de lire este suma pe care individul a obținut-o, iar când a aflat vestea și iubita lui, aceasta i-a cerut o parte din bani.

În timp ce unii dintre apropiați consideră că este și dreptul ei să primească câteva lire, alții sunt de părere că partenerul său ar trebui să păstreze tot câștigul. Sora bărbatului a făcut și un sondaj pe social media.

“#BaniiODilemăMorală

Fratele meu ar trebui să își împartă câștigurile de la loto? Iubita fratelui meu i-a dat un bilet la loteria națională drept cadou de Crăciun, iar el a câștigat 500 de lire. Ea crede că ar trebui să-i dea o parte din bani pentru că ea i-a dat biletul, dar eu sunt de părere că el ar trebui să păstreze toată suma pentru că biletul la loto a fost un cadou” este mesajul scris de sora norocosului pe contul ei de Instagram.

Doi iubiți din UK s-au certat din cauza premiului câștigat la loterie. Sora celui care a obținut banii a făcut publică întreaga poveste © Instagram
Doi iubiți din UK s-au certat din cauza premiului câștigat la loterie. Sora celui care a obținut banii a făcut publică întreaga poveste © Instagram

Un internaut a sugerat să-i dea înapoi banii pe care iubita lui i-a plătit pentru bilet.

“Nu. A fost un cadou. Dacă i-ar fi dat o pereche de pantaloni sau o mașină, s-ar fi așteptat la jumătate?” este comentariul unui tânăr.

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro