Cearta a două femei din Tulcea, lăsată cu intervenția poliției. Motivul este greu de crezut! Are legătură cu niște vopsea albă și niște rufe

Publicat: 23/02/2021 | 18:19

Două vecine de bloc din Tulcea s-au certat așa de tare încât a fost nevoie de intervenția poliției. Practic, ele s-au luat la harță din cauza unor haine puse la uscat, în balcon.

Nervoasă că și-a găsit hainele murdare de vopsea, una dintre femei a sunat la 112. Ajunși la fața locului, polițiștii au rămas farp replică.

„Jandarmii au identificat o femeie, în vârstă de 76 de ani, care a cerut sprijinul forţelor de ordine, pe motiv că vecina sa i-a distrus uşa de acces în locuinţă, folosind o vopsea de culoare albă, în urma conflictului declanşat între cele două femei.

Femeia a declarat jandarmilor faptul că vecina sa, care locuieşte deasupra apartamentului său, îşi întinde frecvent articolele vestimentare la uscat, acestea ajungând în dreptul geamului său, creându-i neplăceri”, spun jandarmii din Tulcea.

Cealaltă femeie are altă variantă

Cealaltă femeie susține că vecina sa este cea care şi-a vopsit propria uşă de acces în locuinţă.  „Jandarmii au luat legătura şi cu persoana reclamată, o femeie în vârstă de 40 de ani, care a declarat că în momentul în care a vrut să-şi strângă articolele vestimentare aflate la uscat.

A observat că acestea au urme de vopsea de culoare albă, precizând că vecina sa este cea care şi-a vopsit propria uşă de acces în locuinţă şi tot ea a vopsit şi articolele vestimentare cu scopul de a o învinovăţi, aceasta reproşându-i deseori diferite aspecte”, mai spun jandarmii.

Până la urmă, ambele femei vor fi cercetate pentru distrugere, urmând să se stabilească care dintre ele este vinovată.