Cea mai tare ironie pe net după ce Marica a fost surprins la hotel cu nevasta unui afacerist: ”Meci…”

Publicat: 30/04/2020 | 08:30

Fostul internațional Ciprian Marica, acum patron al clubului Farul Constanța, a fost surprins, la bustul gol, într-o cameră unui hotel din Cluj. Era cu o femeie măritată, iar soțul acesteia a bătut la ușă, însoțit de camera video a unei televiziuni. A ieșit un adevărat circ! Românii au lansat, după difuzarea imaginilor incredibile, un adevărat tir de glume la adresa fotbalistului. (CITEȘTE ȘI: REACȚIA LUI MICUTZU, DUPĂ CE A VĂZUT FILMUL ÎN CARE CIPRIAN MARICA ESTE PRINS CU SOȚIA ALTUIA)

Cea mai tare este, de departe, postarea unui român cu un ridicat simț al umorului. A pus o caseta tehnică a meciului U Cluj – Farul, 0-1, iar în dreptul acesteia a scris: ”Meci întrerupt!”

Imaginile au făcut vâlvă în mediul online, în care Ciprian Marica este luat la întrebări de soțul ”tradus”, Florin Muntean Jr., nimeni altul decât fiul fostului boss de la Transgaz. Din informațiile apărute în mass-media, reiese că soția acestuia, Ana Muntean, a avut o aventură cu Ciprian Marica, iar scenele fierbinți s-au petrecut într-o cameră a luxosului hotel Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. (NU RATA: SURPRIZĂ! CINE ESTE FLORIN MUNTEAN, BĂRBATUL CARE ȘI-A PRINS SOȚIA CU CIPRIAN MARICA ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL DIN CLUJ)

Ciprian Marica, surprins la bustul gol de soțul încornorat

Familia Muntean Jr. și Ciprian Marica se cunoșteau de mai multă vreme, fiind chiar prieteni de familie și vecini de apartament într-un bloc din Mamaia. Numai că distracția de la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca a fost ”spartă”, la un moment dat, chiar de Florin Muntean Jr. Acesta ar fi aflat, de la o persoană ”binevoitoare”, că soția sa se află în compania lui Ciprian Marica și a trecut, imediat, la verificarea informației primite.

Soțul înșelat s-a dus glonț la ușa camerei de hotel, pentru a se convinge dacă ceea ce i se spusese este adevărat, a bătut la ușă și, spre marea sa stupoare, chiar ex-vârful Naționalei a apărut în ușă, ”la bustul gol”. Era înfășurat doar cu un prosop în jurul coapselor și contrariat fiindcă a fost descoperit într-o astfel de situație. (NU RATA: FOTO. CIPRIAN MARICA ȘI-A BOTEZAT BĂIEȚELUL! CRISTI ȘI ADELINA CHIVU AU FOST NAȘII MICUȚULUI)

”E fain la Cluj?”, a întrebat Florin Mintean Jr. după ce Marica a deschis ușa. ”Poți să îmi arăți și mie camera asta, că n-am văzut-o niciodată. Te rog, frumos, lasă-mă să intru, promit că nu fac nimic”, a mai spus soțul ”tradus”, în timp ce Marica încerca să-l determine să plece de acolo. ”Nu vreau să mergem nicăieri, te rog frumos, lasă-mă să intru. Oricum stau aici până iese (n.red. Ana Muntean). Promit că nu-i fac nimic. N-am nicio treabă, nu vreau să mă țigănesc cu tine”, a insistat Florin Muntean Jr. în timp ce Marica se străduia să ”facă față” situației, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos, postate pe YouTube de ziardecluj.ro.