Cea mai mare teamă a Andreei Bălan. De ce refuză artista categoric să aibă angajați

Publicat: 23/01/2020 | 11:35

Andreea Bălan este una dintre cele mai deschide vedete de la noi. Prin intermediul canalului său de Youtube, acolo unde postează diverse vloguri legate atât de aspecte din viața ei personală, cât și din cea profesională, artista dezvăluie numeroase lucruri, astfel ca fanii ei să o cunoască tot mai bine. 

Andreea Bălan a dezvăluit recent care este cea mai mare teamă pe care o are. Artista a povestit pentru libertatea.ro că nu își dorește să aibă angajați pentru că se teme să nu fie…trasă pe sfoară! Tocmai de aceea, blondina preferă să facă totul de una singură, de la organizarea evenimentelor, la costume de scenă, treburi casnice, cumpărături și demonstrează, încă o dată, că este o femeie puternică, independentă și capabilă de a face orice își propune.

Despre teama de a nu fi trasă pe sfoară, dar și despre toate activitățile pe care le face de una singură, Andreea Bălan a vorbit pentru sursa citată extrem de deschis cu fanii, astfel că aceștia au înțeles exact care sunt intențiile ei: acelea de a nu depinde de nimeni!

„Este greu, pentru că îmi ocupă foarte mult timp. Pe lângă faptul că mă ocupam de Instagram și de Facebook, acum mă ocup și de vlog, și de TikTok, o nouă aplicație. Eu mă ocup de toate, sunt propriul manager, mă ocup singură de tot ce înseamnă vânzări, strategii, contracte și facturi, sunt și control freak, nu prea vreau să deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full”, a declarat Andreea Bălan, pentru sursa citată.