Cea mai frumoasă actriță din celebrul serial Caracatița a murit. Avea doar 63 de ani

Publicat: 14/04/2020 | 21:52

Patricia Millardet, actrița care a interpretat rolul judecătoarei Silvia Conti din celebrul serial italian de televiziune Caracatiţa, a murit luni din cauza unui infarct în spitalul San Camillo din Roma.

Născută în 1957 în oraşul Mont-de-Marsan din sud-vestul Franţei, Patricia Millardet împlinise vârsta de 63 de ani pe 24 martie.

În 1990, a interpretat un rol principal în filmul „Il sole anche di notte”, regizat de Paolo şi Vittorio Taviani, însă celebritatea i-a fost adusă de evoluţia sa din serialul „Caracatiţa”, difuzat de postul RAI.

Alte roluri ale Patriciei Millardet

Actrița a jucat roluri principale în mai multe producţii cinematografice şi de televiziune. Unul dintre primele ei roluri a fost cel din filmul „The Time of Apples 2” în 1982.

A debutat în industria italiană de film şi televiziune în 1987 în lungmetrajul TV „Assicurazione sulla morte”, regizat de Carlo Lizzani.

Între 2001 şi 2003 s-a aflat printre protagoniştii serialului de ficţiune „Il bello delle donne”, difuzat de Canale 5, în care a interpretat personajul Angelina Brusa.