Ce veste pentru Anamaria Prodan! Sarah, fiica ei, a fost operată după ruptura de ligament, iar medicii au făcut anunțul. Când revine pe terenul de baschet

Publicat: 12/12/2019 | 12:16

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, s-a accidentat grav la un antrenament și a ajuns de urgență la spital. A fost operată, iar după câteva zile, externată. Nu va mai juca, însă, baschet, pentru o lungă perioadă.  

Sarah, jucătoare la echipa de baschet a Universității Mississippi, va reveni la antrenamente abia peste șase luni.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a spus Yo Mc Phee-McCuin, antrenoarea fiicei Anamariei Prodan.

”Era 6.00 dimineața, dar oamenii au fost solidari cu Sarah, care a stat mai bine de trei ore pe masa de operații. Mai mult, și la externare, am avut parte de o uriaşă surpriză, fiind aşteptate de colegele lui Sarah de la echipa de baschet. Toată lumea a fost alături de îngerul meu, Sarah! Toată echipa a fost lângă ea! Va reveni mai puternică ca niciodată”, a spus  Anamaria Prodan.