Ce va face Răzvan Fodor cu cei 15.000 de euro primiți de la Antena 1 pentru că a câștigat Asia Express

Publicat: 24/04/2020 | 11:42

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au alcătuit o echipă ”de vis” la ”Asia Express”, reușind să devină, cu fiecare etapă trecută, preferații telespectatorilor și înșfăcând premiul cel mare la finalul competiției. 30.000 de euro împărțiți la doi, iar suma nu este deloc neglijabilă. E drept că și provocările au fost pe măsură, însă experiența în sine i-a întărit și mai mult pe cei doi, nu numai financiar.

După ce a câștigat ”Asia Express” alături de Fodor, Sorin Bontea a spus că a cîștigat și un prieten pe viață. Iar Fodor, fiind întrebat ce va face cu banii câștigați, a oferit un răspuns scurt și la obiect. Dacă timpul i-o va permite, va pleca în vacanță. Dar asta va depinde, în primul rând, și de evoluția crizei COVID-19 din țara noastră.

Nu sunt nici bani puțini, nici mulți. Sunt buni pentru această perioadă că nici nu știm ce urmează. Dacă vine timp de pace plec în vacanță”, a spus Răzvan Fodor la Antena Stars. Câștigătorul Asia Express a luat, totuși, în calcul și scenariul nedorit în care situația din România nu se va îmbunătăți din cauza crizei voronavirusului: ”Dacă vine timp de razboi și stăm în casă îi băgam în făină, apă”, a mai spus Fodor, mucalit, la Showbiz Report.

(CITEȘTE ȘI: FINALA ASIA EXPRESS. CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE AU FOST ÎNCHISE CAMERELE DE LUAT VEDERI. AU CREZUT CĂ NU ÎI MAI VEDE NIMENI, DAR…)

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în ”miezul acțiunii” la ”Asia Express”

”La început mi-am tras burta…”

Răzvan Fodor s-a temut foarte tare să nu se facă de râs la ”Asia Express”, chiar dacă o astfel de afirmație poate părea surprinzătoare sau chiar deplasată. Experiența în televiziune nu l-a scutit, totuși, pe Fodor de emoții. Dar partea bună este că, până la urmă, s-a relaxat și, mai mult, a câștigat marele premiu – în valoare de 30.000 de euro – alături cu bunul său prieten Sorin Bontea.

“Mi-a fost să nu ne facem de râs. La început mi-am tras burta, mă uitam după cameră :). Până la urmă m-am relaxat, mi-am dat seama că n-are rost să mă cenzurez. Am mai scăpat și câteo înjurătură, niciodată însă gratuit!”, a mărturisit Răzvan Fodor la Radio ZU.

(VEZI ȘI AICI: BOALA DE CARE SUFERĂ RĂZVAN FODOR, UNUL DINTRE CONCURENȚII DE LA “ASIA EXPRESS”. SOȚIA LUI, IRINA, ARE MARI EMOȚII. “ARE MOMENTE CÂND…”)