Ce va face Dragoș Moldovan cu banii câștigați la ”Vocea României”

Publicat: 22/12/2019 | 10:33

Ce va face Dragoș Moldovan cu banii câștigați la ”Vocea României”. Artistul a mărturisit ce anume vrea să-și cumpere din cei 100.000 de euro.

Finala Vocea României, sezonul 9, de pe Pro TV a avut loc vineri seara, iar Dragoș Moldovan a fost ales de telespectatori drept câștigător. În afara titlului de ”Vocea”, Dragoș a intrat și în posesia premiului de 100.000 de euro. Artistul a dezvăluit, acum, și ce anume vrea să facă cu suma câștigată. (CITEȘTE ȘI: STUPOARE ÎN DIRECT LA PRO TV. CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ IRINA RIMES LA FINALA VOCEA ROMÂNIEI)

”Încă mă gândesc, pentru că n-am avut niciodată o asemenea sumă în mână şi nu mi-am făcut planuri exacte. Probabil îi voi investi în mine şi în cariera mea muzicală. Azi dimineaţă, primul gând a fost că o să-mi iau un apartament în Timişoara, căci în prezent locuiesc cu părinţii şi cu cele două surori ale mele”, a declarat Dragoș Moldovan pentru Click!

Dragoș Moldovan a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă

Patru concurenți s-au duelat vineri, începând cu ora 20:30, pentru celebritate, dar nu trebuie trecut cu vederea și câștigul financiar, unul mai mult decât atrăgător: 100.000 de euro. Astfel, Jasmina Răsădean, din echipa Irinei Rimes, Andi Ţolea, antrenat de Smiley, Elena Bozian, eleva lui Horia Brenciu, şi Dragoş Moldovan, de la Tudor Chirilă, au dat maximum pe scenă, în fața juraților, dar și al telespectatorilor, ultimii, cei care aveau să decidă numele învingătorului. (VEZI ȘI: TUDOR CHIRILĂ A PLÂNS LA VOCEA ROMÂNIEI: “ÎȚI MULȚUMESC PENTRU LECȚIA ASTA”. CE S-A ÎNTÂMPLAT PE SCENA SHOW-ULUI DE LA PRO TV)

În urmă cu trei ani, pe când avea doar 18 ani, Dragoş a avut un grav accident de maşină. Într-o curbă, nu a mai putut controla maşina şi a intrat într-un copac. A stat în comă două săptămâni şi nimeni nu îi mai dădea vreo şansă. A suferit operaţii la mână şi la cap, medicii fiind nevoiţi să-i extragă bucăţi din osul cranian. Chiar dacă avea puţine şanse să-şi revină, totuşi, el a făcut-o într-un mod miraculos.