Ce va face Dani Oțil după ce i se va naște copilul?! Matinalul de la Antena 1 „pleacă” de la Neatza?!

Publicat: 11/05/2021 | 19:38

În curând Dani Oțil o să devină tătic. Matinalul de la Antena1 se pregătește serios pentru acest nou rol și a făcu câteva „planuri” pentru momentul în care bebelușul va ajunge pe lume.

Dani Oțil și lui logodnică Gabriela Prisăcariu se pregătesc să devină părinți. Tânăra este însărcinată în cinci luni, iar cel mic își va face apariția pe lume undeva în luna august. Acest subiect a fost dezbătut și în matinalul de la Antena 1, acolo unde Răzvan și Dani au făcut câteva previziuni despre cum ar putea arăta viitorul. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL LUI DANI OȚIL CARE A ȘOCAT PE TOATĂ LUMEA: „CRED CĂ AM DIVORȚAT”)

Astfel, Răzvan s-a gândit cum ar fi ca în primii doi ani de viață a celui mic Dani să fie plecat, să evite astfel schimbatul scutecelor și nopțile nedormite. Exercițiul de imaginație a fost continuat și de Dani care a spus că va „pleca” de la Neatza.

Dani Oțil: Îți trebuie 3 ani de facultate, în ziua de azi, ca să faci parenting din ăsta. Mi s-a spus căm după ce mi se naște copilul, o să mă ocup de Antena 1 Zalău. Da, nu o să primesc bani, eu o să dau bani ca să fac asta. Mă întorc după un an jumate sau doi. Când învață copilul să-și lege șireturile?

Răzvan: Stai să vezi când vor striga „tati” pe stradă și te vei întoarce și tu, să verifici.

Dani Oțil, viitor tătic

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu numără zile până își vor strânge în brațe micuțul. Cei doi și-au anunțat fanii despre marele eveniment din viața lor, însă nu vor să dea prea multe detalii și preferă se să bucure în liniște de întreaga experiență. (VEZI ȘI: DANI OȚIL, DEZVĂLUIRI DIN TINEREȚE! MATINALUL A MĂRTURISIT CĂ A APELAT LA SERVICIILE UNOR DAME DE COMPANIE)

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…).

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

 

Sursa foto: Instagram