Ce va face Andreea Berecleanu, după ce s-a aflat că nu va mai prezenta Observatorul de la ora 19

Publicat: 20/02/2020 | 17:12

Ce va face Andreea Berecleanu, după ce s-a aflat că nu va mai prezenta Observatorul de la ora 19. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce planuri are.

Vestea că Andreea Berecleanu nu va mai prezenta Observatorul de la ora 19 a căzut ca un trăsnet. Prezentatoarea TV a transmis un mesaj pe conturile sale de socializare în care le-a mulțumit telespectatorilor, mărturisindu-le că viața trebuie să-și urmeze cursul.

Așa că toată lumea s-a întrebat ce anume va face de acum încolo Andreea Berecleanu. Ei bine, prezentatoarea TV a dezvăluit totul. (CITEȘTE ȘI: S-AU SUPUS SAU NU OPERAȚIILOR ESTETICE? CE AU RĂSPUNS ANDREEA BERECLEANU (44), ROMANIȚA IOVAN (55) ȘI ADINA BUZATU (42) + TRUCURILE LOR)

„Mi-am propus să dedic și mai mult timp zonei de de comunicare”, a declarat Berecleanu pentru Paginademedia.ro.

Alessandra Stoicescu: „Abia aștept să pun amprenta experienței mele”

Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul.

Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.