Ce urare emoționantă i-a făcut George Burcea fiicei sale de ziua ei! Cum o alintă pe Clara

Publicat: 04/03/2020 | 15:51

Deși a părăsit căminul conjugal, George Burcea se gândește des la fiicele pe care le are cu Andreea Bălan și, zilele trecute, el s-a întors în casa în care acestea locuiesc ca să petreacă timp cu Ella și Clara. Astăzi, mezina fostului cuplu împlinește un an, iar de ziua ei, a primit o urare emoționantă din partea actorului. Într-una dintre postări, artistul a dezvăluit cum o alintă pe fetița lui cea mică.

Citește și: Andreea Bălan, declarații dureroase după ce a recunoscut că divorțează de George Burcea: “Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură”

George Burcea, mesaj emoționant de ziua fetiței sale! Cum o alintă pe Clara

George Burcea a publicat pe Instagram Stories un clip scurt în care apare de Clara în timp ce îi făcea baie. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, pe imagini, el a scris două mesaje: “Lăpticul meu nr. II face 1 an de zâmbete și biberoane” și “Clărița, scărița”. La câteva minute bune după ce a făcut această postare, actorul a pus fotografia alb-negru de mai jos în dreptul căreia a așternut aproape aceleași gânduri.
Aceasta este a doua urare pe care George Burcea a făcut-o pentru micuța Clara © Instagram
Aceasta este a doua urare pe care George Burcea a făcut-o pentru micuța Clara © Instagram

Citește și: Andreea Bălan, mesaj copleșitor de ziua fiicei sale: “Cea de-a doua minune a mea, dar și când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde”

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, prezis de Carmen Harra încă din 2016: “Peste doi ani va apărea altcineva care…”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.