Ce umilință! Smiley a „rupt-o” cu Gina Pistol: „Toate relațiile, după un timp, se termină”

Publicat: 18/04/2020 | 10:38

În timpul ediției de vineri seară a show-ului Românii au Talent, Smiley a cunoscut-o pe Andreea, o concurentă din Cluj-Napoca care i-a amintit de probleme pe care le-a avut în relația cu Gina Pistol.

În timp ce Andreea îi povestea lui și partenerului său Pavel Bartoș cum a renunțat la cariera sa de inginer chimist pentru a deveni antrenor personal și cum în prezent este sigură pentru că relația pe care a avut-o în facultate s-a terminat.

„Toate relațiile se termină la moment dat”, i-a spus Smiley Andreei. Filmarile difuzate acum au avut loc în toată, atunci când Gina Pistol a acceptat să prezinte Asia Express și a plecat în țară. Între timp, cel mai probabil, s-au împăcat.

Ce povestea Gina Pistol despre relațiile la distanță

Chiar Gina avea să dezvăluie, pentru VIVA!, problemele de cuplu pe care le-a întâmpinat în timpul filmărilor. „Nu e ușor deloc! Îi înțeleg acum pe oamenii care sunt plecați departe de casă și simt acel dor care îi macină.

L-am simțit și eu. Deși mie îmi place să călătoresc și sunt o fire mai independentă, de data aceasta am resimțit mai mult ca oricând dorul de casă și de cei dragi.

Nu am stat niciodată atât de mult plecată de acasă, așa cum stăm în fiecare sezon de Asia Express”, a mărturisit gazda emisiunii Asia Express.