Ce umilință pentru Andreea Bălan! George Burcea, fotografiat cu alta

Publicat: 28/02/2020 | 08:37

Continuă telenovela ”Andreea Bălan & George Burcea”, iar cei care urmăresc tot ceea ce se întâmplă în showbizul autohton nu mai știu ce să creadă. Divorțează sau rămân împreună? Sunt probleme în ”paradis” sau nu este vorba decât despre zvonuri? Cert este că nu există fum fără foc, iar o fotografie postată pe pagina de socializare a lui George Burcea a dat, din nou, apă la moară unor comentarii acide.

În fotografia respectivă, George Burcea apare alături de o altă femeie, iar unii dintre internauți au fost de părere că nu este normal să pui o astfel de imagine în contextul în care se discută despre despărțirea de Andreea Bălan.

”Din câte am înțeles vor sa divorțeze ,cine ar fi crezut !!!”, ”Dar cu Andreea , poze ? Cam rar…”, ”Andreea merita ceva mai bun, du-te in pustie, sa vedem oameni talentati”, ”Nici măcar pe Instagram nu o mai urmărește pe Andreea… urmărește in schimb toate ????”, ”Pacat ca te folosesti de cariera sotiei tale pentru acest lucru. Parea ca o iubesti, cel putin asa ne-ai dat de inteles. Daca intr-adevar esti preocupat de cum se simte o femeie intr-o familie, atunci ai grija de sotia ta. Nici o campanie (fara nici un scop) nu este mai importanta decat familia ta. Cand ai fost la Cristi Brancu s-a vazut clar ca lucrurile nu stau tocmai bine intre voi. Eu in locul tau, as analiza ce e mai important pentru mine: familia sau expunerea copilariei mele. Opreste-te o secunda din tumultul vietii tale, analizeaza ce iti doresti cu adevarat pentru un viitor indepartat, si apoi vezi ce faci bine si unde gresesti. Fii pentru fetitele tale, tatal pe care tu nu l-ai avut alaturi. Astfel de campanii fara sens, nu iti vor ajuta copiii pe viitor si nici nu iti vor aduce inapoi timpul pierdut acum!”, au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii paginii de socializare.

Iar o altă vizitatoare, exprimându-și dezamăgirea, a scris: ”Cum ti se pare ca in plina criza conjugala, cand Andreea este atat de trista, el pune o poza cu alta femeie, probabil singura in care a reusit sa apara cu alta, de aceea ii place foarte mult, este un… n-am scris ce este pentru ca nu imi place sa jignesc si o admir pe Andreea, o sa depaseasca”.