Ce truc a folosit un bărbat din Suceava pentru a cumpăra un Moet cu doar 23 de lei, deși costa 265

Publicat: 23/04/2021 | 19:50

Cu dosar penal s-a ales un bărbat din Suceava, care a reușit să iasă din magazin cu o sticlă de șampanie Moet, însă pe care a plătit doar 23,90 lei. Cum a procedat omul, dar ce l-a dat de gol, iar oamenii legii l-au prins?

S-a întâmplat joi, după amiază, în jurul orei 18.00, atunci când bărbatul dornic să cumpere cea mai scumpă șampanie s-a avântat în hipermarketul de peste drum. Avea să iasă, liniștit, cu sticla sub braț. Și nu cu orice sticlă, ci cu un Moet&Chandon Imperial, în valoare de 265 de lei. Cum a reușit el să înșele vigilența celor de la casele de marcat? Să achite doar 23,90 lei pentru sticla de șampanie? (CITEȘTE ȘI: „ÎMPĂRATUL LUMII”, PETRECERE FABULOASĂ CU ARTIFICII ȘI ȘAMPANIE ÎN FOIȚĂ DE AUR)

Ce truc a folosit un bărbat din Suceava pentru a cumpăra un Moet cu doar 23 de lei, deși costa 265

Avea să recurgă la un gest care i-a adus, de fapt, un dosar penal. Omul a scimbat etichetele, punând-o pe sticla lui eticheta mult mai ieftină! Doar că nu avea să scape așa de ușor precum a ieșit din magazin. Oamenii de la magazin și-au dat seama destul de repede ce s-a întâmplat și au sunat apoi la Poliție. (NU RATA: ABI TALENT L-A “CINSTIT” PE SELLY CU O FRAPIERĂ PLINĂ DE ȘAMPANII CU ARTIFICII. CUM A REACȚIONAT “IDOLUL ADOLESCENȚILOR”)

Ulterior, individul a fost identificat, fiindu-i ridicată sticla de șampanie. Valoarea prejudiciului provocat de botoșănean este de 241,1 lei. Mai mult, polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru „înșelăciune”, scrie ziardesuceava.ro.

Sursa foto: pixabay.com