Ce trebuie să știe turiștii care vor să petreacă sărbătorile în Delta Dunării. Mesajul administratorilor de pensiuni și hoteluri

Publicat: 20/04/2021 | 12:06

Administratorii pensiunilor și hotelurilor din Delta Dunării anunță că primesc turiștii doar dacă aceștia au un certificat de vaccinăre sau rezultatul unui test negativ, înainte de a putea petrece vacanța în rezervație.

Proprietarii de pensiuni din județul Tulcea au camerele ocupate aproape în întregime. Cei care nu s-au imunizat încă vor putea face un test gratuit, înainte de a se bucura de concediul la pensiune.

„Avem 21 de camere și la acest moment sunt peste trei sferturi rezervate pentru perioada respectivă”, a declarat Dan Ghinea, director de hotel, pentru Digi24.ro.

Anastasiu: „Arătați-ne o dovadă”

Antreprenorul Dragoș Anastasiu a declarat de curând că îi roagă pe toți să se testeze, fie ca o vor face când ajung în Deltă sau înainte. „Dacă sunteți vaccinați, minunat, arătați-ne o dovadă. Dacă aveți anticorpi, minunat, arătați-ne o dovadă.

Dacă nu, avem aici teste rapide, neinvazive și îi rugăm pe toți să se testeze, dacă se poate înainte, dacă nu, la sosire, în așa fel încât să știm că toți care sunt aici sunt în zona de siguranță”, a precizat Anastasiu, care a fost invitat recent și la GÂNDUL LIVE.

De Paște și 1 Mai, în Delta Dunării, pentru trei zile de cazare, cu mic dejun, cină și masă festivă incluse, prețurile încep de la 800 de lei de persoană și pot urca până la câteva mii de lei.