Ce tragedie! Un polițist de frontieră din județul Mehedinți s-a împușcat mortal în cap cu arma din dotare

Publicat: 20/03/2020 | 14:54

Un polițist de frontieră din județul Mehedinți s-a împușcat în cap cu arma din dotare, fiind găsit fără semne vitale, vineri, în jurul orei 11:50, de colega sa de patrulă. În vârstă de 39 de ani, bărbatul se afla la locul de muncă, la Sectorul Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II.

VEZI AICI: ALEXANDRU BADIU, POLIȚISTUL DIN OLT CARE S-A ÎMPUȘCAT ÎN CAP, A MURIT

În jurul orei 11:50, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. Imediat, la faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin”, se arată în comunicat.

NU RATA: ESTE OFICIAL! CHINA A ANUNȚAT CĂ A DESCOPERIT PRIMUL MEDICAMENT EFICIENT ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI

În vârstă de 39 de ani, agentul a absolvit în anul 2002 Şcoala militară de subofiţeri „G.A. Ghica” din Drăgăşani, fiind încadrat la I.J.J. Mehedinţi şi ulterior la I.J.J. Gorj, până în anul 2011 când a demisionat. În ianuarie 2017 a fost reîncadrat prin promovarea unui examen la I.T.P.F. Timişoara – SPF Severin, dată la care a fost şi testat psihologic.

Bărbatul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.