Ce tragedie! O infirmieră din Italia s-a sinucis după ce a aflat că este infectată cu coronavirus. “Nu era supravegheată!”

Publicat: 26/03/2020 | 08:32

O infirmieră din Italia și-a pus capăt zilelor când a aflat că este infectată cu COVID-19. În vârstă de 34 de ani, aceasta era devastată de faptul că ar fi putut transmite virusul și altor persoane cu care a intrat în contact. Tânăra lucra la Spitalul San Gerardo din Monza, la secția de terapie intensivă.

VEZI AICI: DRAMA UNUI ȘOFER ROMÂN DIN ITALIA. “NU MI-AM VĂZUT FAMILIA DIN 8 MARTIE!” CE A FĂCUT CÂND A AVUT PRIMELE SIMPTOME DE CORONAVIRUS

Directorul spitalului din Monza a subliniat că infirmiera “era acasă din 10 martie, în concediu medical. Nu era supravegheată”.

Infirmierii, cu toții, nu lasă niciodată la greu pe nimeni. Indiferent de riscurile evidente la care se expun. Dar nu trebuie să-i lăsăm singuri”, a fost reacția FNOPI (Federația Națională a Infirmierilor din Italia).

EXCLUSIV. Plătim aproape DUBLU față de americani pentru MĂȘTILE PROFESIONALE destinate medicilor/ Cine sunt „BĂIEȚII DEȘTEPȚI” care profită de PANDEMIE

COVID-19 a ucis, deja, 7.503 persoane în Italia

Altfel, pentru a patra zi, numărul cazurilor actuale de coronavirus a scăzut în Italia: 3.491 în ultimele 24 de ore, marţi erau 3.612 cazuri; este în scădere şi numărul deceselor dar rămâne încă mare: 683 într-o zi, cu o zi înainte fiind 743. În total, au murit 7.503 persoane, o cifră înspăimântătoare, scrie La Repubblica.

Persoanele vindecate, potrivit datelor Protecţiei Civile, într-o zi au fost 1.036, în total fiind 9.362.

VEZI AICI: SCANDAL LA TAROM. DOUĂ PERSOANE, INFECTATE CU CORONAVIRUS. PILOTUL CEZAR OSICEANU A RĂBUFNIT: “DEMISIA! E PLĂTIT REGEȘTE PENTRU NIMIC!”

De la începutul epidemiei, numărul total al celor infectaţi, morţi şi vindecaţi este de 74.386, anunță news.ro.

Datele despre criza de coronavirus pentru ziua de miercuri au fost anunţate de directorul operativ al Departamentului Protecţiei Civile, Luigi D’Angelo.