Ce tragedie! Lucreția, de profesie șoferiță de TIR, a murit în urma unui cumplit accident. Trei copii au rămas fără mamă

Publicat: 18/03/2020 | 15:34

Lucreția și Marius Rus, doi soți din comuna Rebra, județul Bistrița – Năsăud, ambii șoferi profesioniști de TIR, au fost implicați într-un cumplit accident pe autostrada A36, din Franța. Cuplul se îndrepta spre România. În urma impactului, femeia și-a pierdut viața, în timp ce bărbatul, care se afla la volan, a fost grav rănit.

Tragedia a avut loc pe 16 martie, în jurul orei 13:00. La un moment dat, Lucreția și Marius au oprit într-o benzinărie, ocazie cu care au făcut schimb de locuri. Până atunci, femeia a condus TIR-ul, iar apoi s-a urcat la volan soțul ei. După aproximativ 15 minute de când au schimbat locurile au avut loc accidentul.

TIR-ul în care se aflau Lucreția și Marius a intrat în plin în remorca unui alt TIR. Impactul a fost atât de puternic încât cabina camionului în care se aflau cei doi soți a fost strivită complet. Medicii nu au mai putut face nimic pentru Lucreția, mamă a trei copii. Marius a ajuns în stare critică la un spital din Franța, unde medicii fac tot posibilul să-i salveze viața.

“Ai plecat spre ultimul tău drum!”

Sunt în stare de șoc! Dragă noastră colegă Lucreția, ai plecat în ultima ta cursă. Ai plecat spre ultimul tău drum! O inimă bună a încetat să mai bată,un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor dragi și o nemărginită durere!

Ne rugăm pentru soțul tău să scape cu viață și să fie bine să poată ajunge acasă la cei 3 copilași care îl așteaptă! Draga mea Lucreția ….nu pot să cred așa ceva! Erai atât de tânără!„, a scris pe o rețea de socializare una dintre prietenele șoferiței.

Dragi colege și colegi, să ne rugăm, să spunem o rugăciune pentru soțul colegei noastre Lucretia Rus, pentru #Sică_Rus__ doar Dumnezeu și o minune îl poate ajuta să ajungă acasă la cei 3 copilași ai lor! Azi noapte colegul nostru a suferit 3 intervenții chirurgicale! Doamne ai milă de el și dă-i putere să reziste tuturor intervențiilor la care va fi supus!”, a mai scris o colegă.

„Doamne ajută să se faca bine sa mearga la copilașii lor! Mi se rupe sufletul, sunt si eu mamă, si nu mi-aș dori ca si copiii mei sa treacă prin așa durere… Doamne ia-i in mainile tale si alină-le durerea acestor ingerasi nevinovați!”, a fost un alt mesaj.