Ce tragedie cutremurătoare ascunde veselia contagioasă afișată mai mereu de Horia Brenciu

Publicat: 08/12/2019 | 11:22

Horia Brenciu debordează de energie, indiferent de momentul în care este surprins de camerele de luat vederi. Se simte excelent sub lumina reflectoarelor, concertele sale atrag numeroși spectatori, de fiecare dată, iar artistul și-a creionat o imagine de vedetă autentică.

Dar în spatele zîmbetului contagios pe care îl propune tuturor fanilor se ascunde și o dramă personală despre care Horia a vorbit foarte puțin. Mama lui a fost răpusă de cancer atunci când viitoarea vedetă avea doar 11 ani. „Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară.  E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe  mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro, referindu-se la mama lui – Marinela –  fostă soprană la Teatrul Muzical la Braşov.

Horia Brenciu și-a pierdut mama atunci când avea doar 11 ani

Horia Brenciu: ”Ne-am îmbrățișat și ne-am spus vrute și nevrute”

Pro TV și-a lansat grila de toamnă, iar printre surprize s-a numărat și revenirea carismaticului Horia Brenciu pe scaunul de jurat la Vocea României. Nu i-a fost deloc greu să reintre în pâine, mai ales că ceilalți jurați l-au făcut să se simtă… ca acasă.

În prima zi de filmare, la audițiile pe nevăzute, ne-am îmbrățișat și ne-am spus vrute și nevrute. A doua zi însă, în prima pauză de filmare, Smiley și Bartoș au trecut la acțiune și m-au invitat la masă. Am mâncat cu toții… ciolan cu varză călită. Ca desert, Irina ne-a oferit plăcinte calde făcute de mama ei, iar Tudor, fiindu-mi vecin de cabină, mi-a fredonat câteva compoziții de-ale lui… Le știam, dar m-am prefăcut surprins de talentul lui”, a declarat Horia Brenciu pentru Viva!. ”Tudor Chirilă e un om plin de gânduri și de idei revoluționare. Este un adolescent cu suflet mare și cu o maturitate aferentă vârstei lui onorabile”, a mai declarat Brenciu.