Ce tragedie! COVID-19 l-a ucis la doar 4 zile după ce s-a născut. “Nu se știe dacă…”

Publicat: 10/04/2020 | 11:11

COVID-19 nu ține cont deloc de vârstă. Un bebeluș din Brazilia a murit la doar patru zile după naștere din cauza coronavirusului. Micuțul și-a dat ultima suflare în localitatea Natal. Anunțul oficial a fost făcut de secretariatul pentru sănătate din Rio Grande do Norte, care a precizat că bebelușul a fost născut prematur și prezenta insuficiență respiratorie.

VEZI AICI: NU SCĂPĂM DE COVID-19 NICI LA IARNĂ. “SPER CA PÂNĂ ATUNCI SĂ AVEM MEDICAȚIA NECESARĂ!” ANUNȚUL FĂCUT DE ALEXANDRU RAFILA

Totuși, acest caz se află în plină anchetă. “Chiar dacă rezultatele testelor făcute pe bebeluș au ieșit pozitive pentru COVID-19, însă nu se știe dacă infecția s-a realizat după naștere”, a explicat Petro Spinelli, secretarul regional al sănătății.

ALERTĂ. Coronavirusul, scăpat de sub control. Ce mutații ale virusului seceră vieți în Europa: „Se mișcă prea rapid pentru a fi studiat”

Înainte de naștere, mama nou-născutului a fost internată la Maternitatea municipală din oraș. Din păcate, aceasta avea mai multe afecțiuni medicale, printre care probleme respiratorii, diabet, hipertensiune și obezitate, potrivit mediafax.ro.

NU RATA: NUMĂRUL VICTIMELOR CARE AU PIERDUT LUPTA CU NOUL CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA A URCAT LA 257

În Brazilia, au fost confirmate 823 de decese și 15.927 de cazuri pozitive de coronavirus. Sao Paolo este focarul de infecție, cel mai bogat și populat stat având 428 de decese și 7.708 cazuri de infectări. Până joi, 173 de persoane s-au vindecat.