Ce tragedie! Actorul Nick Cordero, distrus de COVID-19. Medicii i-au amputat…

Publicat: 20/04/2020 | 13:48

Actorul Nick Cordero, celebru din numeroasele piese de pe Broadway, a suferit o amputare de picior, în weekend-ul recent încheiat, după ce s-a infectat cu COVID-19. Tristul anunț a fost făcut chiar de soția lui, Amanda Kloots.

VEZI AICI: TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ! A FOST UCIS DE CORONAVIRUS! ROMÂNII ÎL ȘTIU DE LA TV

În vârstă de 41 de ani, Nick Cordero a fost internat la un spital din Los Angeles la finalul lunii martie. În primă fază, a fost diagnosticat cu pneumonie, dar un alt test a arătat că este infectat cu coronavirus. Din cauza unor cheaguri de sânge la picioare, starea lui s-a înrăutățit, iar medicii au decis să-i amputeze piciorul drept.

El a trecut printr-o operație grea și mare, iar evident, corpul său este destul de slăbit. Îl vor duce înapoi în cameră pentru a se recupera și a se odihni, așa că sperăm că asta va face”, a spus Amanda Kloots.

CONTROVERSE. Muncitorii români din Germania, în situație critică: Au clauze abuzive în contractele de muncă și au fost amenințati cu concedierea

În prezent, Nick Cordero a fost pus la ventilator, la Centrul Medical Cedars-Sinai. Actorul a apărut în mai multe filme, cele mai celebre fiind Bullets Over Broadway, A Bronx Tale și Waitress.

NU RATA: UN CELEBRU ACTOR DIN SERIALUL ”TÂNĂR ȘI NELINIȘTIT” A FOST INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS! ”CEA MAI GREA EXPERIENȚĂ A VIEȚII MELE!”