Ce tragedie! A murit singur, la doar 13 ani, într-un spital din Londra, din cauza COVID-19

Publicat: 01/04/2020 | 10:52

Ismail Mohamen Abdulwahab, un băiat de 13 ani din Marea Britanie care a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a murit, marți, au anunțat reprezentanții spitalului King’s College Hospital Trust din Londra în care copilul era internat. Puștiul a decedat singur, fără ca familia să-l poată vizita, din cauza COVID-19.

VEZI AICI: CUM TE POȚI INFECTA ÎN LIFTURI CU NOUL CORONAVIRUS ȘI CARE SUNT METODELE DE PROTECȚIE NECESARE

Din păcate, un băiat de 13 ani care a fost depistat pozitiv pentru COVID-19 a murit, iar gândurile și condoleanțele noastre sunt cu familia în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului londonez, potrivit mediafax.ro.

Ismail a început să prezinte simptome și a avut dificultăți în respirație și a fost internat la Spitalul Kings College. A fost pus la ventilație și apoi pus în comă indusă, dar a murit dimineață″, au declarat membrii familiei lui Ismail.

CORONAVIRUS. Medicii Poliției Capitalei au trimis în izolare alți 25 de polițiști ai Secției 19! Au fost aduși, de urgență, agenți de la alte secții

Numărul de decese cauzate de coronavirus în Regatul Unit a crescut cu 27 % pe parcursul unei zile, potrivit noului bilanț anunțat marți de autoritățile britanice, numpărul total al deceselor fiind de 1.789.

Creșterea numărului de decese este profund șocantă, deranjantă (și) în mișcare”, a declarat șeful Cancelariei Guvernului britanic, Michael Gove, în cadrul unei conferințe de presă, adăugând că nu este posibilă prezicerea unui nivel maxim.

CITEȘTE ȘI: CINE A ARUNCAT CORONAVIRUSUL ÎN LUME?! CUM A APĂRUT NOUL COVID-19, DE FAPT

Depinde acțiunile tuturor. Putem întârzia acel vârf, putem aplana curba prin propriile noastre acțiuni”, a adăugat acesta.