Ce tragedie! A murit actorul James Drury, un adevărat star în serialul western „The Virginian”. Cum l-a inspirat pe Quentin Tarantino

Publicat: 08/04/2020 | 09:51

James Drury, actor principal în serialul western „The Virginian”, unul dintre cele mai lungi din istoria televiziunii, a încetat din viață la vârsta de 85 de ani. Tristul anunț a fost făcut de Karen Lindsey, asistenta regretatului artist.

VEZI AICI: DOLIU ÎN TEATRUL ROMÂNESC! UN MARE ACTOR A MURIT

James Drury și-a început cariera în anii 1950, când a jucat în comediile „The Tender Trap” cu Frank Sinatra şi „Love Me Tender” cu Elvis Presley. În serialul „The Virginian”, în perioada 1962-1971, a fost vedetă în 249 de episoade.

MOMENT de RECULEGERE în memoria ambulanțierului din Suceava care a murit din cauza noului coronavirus

„Forbidden Planet”, „Blackboard Jungle” și „Pollyanna” sunt alte filme celebre în care James Drury a jucat. A mai apărut în „Playhouse 90”, „Gunsmoke”, „Cheyenne”, „Alfred Hitchcock Presents”, „Wagon Train”, „Rawhide” şi „Death Valley Days”.

NU RATA: DOLIU LA PRO TV! ACTORUL DIN LAS FIERBINȚI A MURIT. ASPIRINA A FĂCUT ANUNȚUL

James Drury a fost actorul care i-a inspirat lui Quentin Tarantino rolul Rick Dalton, interpretat de Leonardo DiCaprio în filmul său „Once Upon a Time… in Hollywood”.