Ce tradiții trebuie să urmeze Meghan Markle de Crăciun în Casa Regală

Publicat: 24/12/2019 | 08:00

Crăciunul este un eveniment serbat cu fast și în familia regală britanică, însă, ca de obicei, mebrii Casei Regale se confruntă cu reguli și tradiții care trebuie respectate cu sfințenie!

Obiceiul deschiderii cadourilor

Se pare că membrii familiei regale britanice au un ritual special în ceea ce privește deschiderea cadourilor. Aceștia se strâng în jurul bradului împodobit la ora șase fix după-masa, înainte de seara propriu-zisă de Crăciun, pentru a se bucura de cadourile primite. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL! MEGHAN MARKLE, ATACATĂ DE ACTRIȚA STEFANIE POWERS, BUNĂ PRIETENĂ A PRINȚULUI CHARLES)

Deși în familiile obișnuite darurile sunt deschise în demineața de după „venirea Moșului”, în familia regală britanică cadourile sunt deschise în ajunul sărbătorii, deoarece Regina dorește să dedice ziua de Crăciun credinței.

Membrii familiei se cântăresc, înainte și după masă

Familia regală britanică ajunge pe domeniul Sandringham în ziua de Ajun, membrii și e pregătită să urmeze programul de Crăciun stabilit de Regina Elisabeta a II-a. Printre programele speciale de Crăciun se numără și meciul de fotbal pe care Prinții William și Harry îl joacă anual cu angajații de la Sandringham în ziua de Ajun, dar și vânătoarea, la care participă doar bărbații din familie, în a doua zi de Crăciun.

Un obicei ciudat însă, care datează de sute de ani, este cântăritul membrilor familiei înainte și după masa de Crăciun, pentru a ca aceștia să poată „măsura” cât de mult au mâncat, acesta fiind un semn că mâncarea le-a fost plac. (VEZI ȘI: SCANDAL MONSTRUOS ÎN FAMILIA REGALĂ! ADEVĂRUL DESPRE SOȚIA PRINȚULUI HARRY A IEȘIT LA IVEALĂ: „MEGHAN MARKLE ESTE O..”)

Ce daruri au voie să-și ofere?

Cu puțin timp înainte de ora 6, toată familia trebuie să lase cadourile sub brad, iar membrii familiei regale nu trebuie să fie văzuți de nimeni când fac acest lucru. O altă regulă este aceea că nimeni nu trebuie să-și deschidă darul fără permisiune Prințului Philip, prințul consort. Mai mult decât atât, alegerea darurilor implică, de asemenea, respectarea unor reguli.

Fiecare cadou trebuie să fie amuzant. Meghan Markle i-a dăruit, anul trecut, Reginei un hamster de jucărie care cântă, însă de departe cel mai îndrăzneț dar a fost cel pe care Prințul Harry i l-a făcut bunicii sale de Crăciun. Acesta i-a dăruit Elisabetei a II-a o cască de bani pe care scria: „Nu-i așa că viața-i o c***ă?”.